Anna Anka

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Anne Anka (født 28. april 1971 i Polen, tidligere Anna Åberg og Anna Yeager) er en svensk-amerikansk likestillingskvinne, samlivsekspert, skuespiller og fotomodell. Hun er gift med Kalle Anka(Svenskenes Donald Duck) Har vært med i Svenske fruer i Andeby(Los Angles). Er også i slekt med Arne Anka (Arne And).


Likestillingskvinne og samlivsekspert[rediger]

Anna Anka er en kjent svensk deltaker i likestillings debatten og oppter ofte som samlivsekspert. Anka har uttalt blant annet at kvinner bør stille opp om mannen ønsker å bli seksuelt tilfredsstilt hver morgen, eller "avsugning" i hennes egne ord og at menn ikke bør hjelpe til med husarbeid hjemme eller skifte bleier på barna.[1] Hun har også uttalt at overvektige er egoistiske, og at hun selv har en av verdens beste kropper[2]. Hun mener også at brunetter er idiotiske. «Jeg blir heller skallet enn mørkhåret», sier Anka. [3]


Referanser[rediger]

  1. Verdens Gang - TV-seerne «krangler» om Anna Anka 25.09.2009
  2. http://www.vgtv.no/?id=26501
  3. Artikkel hos Seher.no
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!