Bøler

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

LenketittelBøler (Bolaugh) er en amerikansk delstat i byen Oslo. Delstaten har et innbyggertall på ca. 15 personer per rom på eldrehjemmet. Menneskene som er innfødt på Bøler lider av syndromet at de roper og deretter ler av seg selv, men etter noen generasjoner har dette syndromet avtatt og det er bare 7 prosent av barn som er født i år 2015 som lider av dette syndromet. Bøler er for det meste bestående av et eldrehjem ved siden av Norges største kjøpesenter. Kjøpesenteret har et stort utvalg av butikker, alt fra Coop Mega til Posten (Tilhører coop mega). Bøler er også verdenskjent for sine store og flotte gardin- og stoffloppemarked. Innbyggerne på Bøler bruker det meste av sin tid til å henge på Bølerbadet, der regjeringen av Bøler holder til. (bølerbadet hører også til coop mega). På bøler ligger også skolen Nøklevann. Der lider alle av syndromet onetouch. Onetouch syndromet gjør at folk blir avhengi av skolens egene sport onetouch. Olympiatoppen liker ikke sporten og heller ikke presidenien i idretten,baroma barango. Baroma Barango er stor fan av Krekar og demononstre mot reklamen heng deg ikke spreng deg.Han er ekstremt sint på olympiatoppen for at sporten ikke er med i OL.Du lurer kanskje på hva onetouch er?se for deg en døll basketball sport. ps! hvis du ikke har lyst på virus burde du ikke ha lest dette!

Bølerstas.jpg

Fra stall til hus.[rediger]

Helt siden år 1786 6.juni, germansk tid har Bøler bygget hus med hester. Høyblokkene på Bøler er et godt eksempel på god arkitektur av hester. Hestene er importer fra Costa-Rica og har brune hår med gråe striper.

Bølerhest.jpg


Siden Bøler er en amerikansk delstat og i tillegg har sin egen hesterase har en kenyansk desinger laget et riksvåpen-flagg.


Riksvåpenbøler.jpg