Børning

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Børning & Børning 2
[[Bilde:Dårlig bil brur.jpg 120px]]
Regissør Adolf Hitler og folk som liker biler
Manus Fantorangen og Kebabmannen
Medvirkende Arne Roger
biler
lytning mak kuin
Stalin
Produsent Morra Di
Distributør bob gisse
Utgitt 1920
Lengde (minutter) 3 min
Språk Kebab Norsk
Budsjett 0,083kr
IMDb

Børning er en tysk bil serie av Adolf Hitler og noen gærne folk som liker biler altfor gått. Filmene ble gitt ut i 1920 og 1923 og er laget av filmselskapet Addexio. Budsjettet på filmen var rekord litte (0,083kr), men de fikk totalt inn 9983249981210085400,999 dollar. Det fantastiske manuset er lagd av Fantorangen og kebabmannen. Språk er orginalt spillt inn på kebab norsk.

Historie[rediger]

Her er historien:

Børning[rediger]

Børning handler om at noen folk kjører til Nordkapp, med lættis rap musikk i bakgrunnen. Hovedpersonene i filmen er Høgås Racerdal og datteren hans. Vi har også NYBAKKEN!!! og vennen hans. Fiendene i filmen er noen arrogante Svenske, og TT. Når de har kommet til Nordkapp, kaster de Nybakken utfor ett stup pågrunn av at tok en blund når han smoka weed.

Børning 2[rediger]

I den andre filmen ble datteren kjærste med dum gutt. De og de andre reiser nå til Tyskland der de blir bomba av Stalin.

Musikk[rediger]

Meste av musikken i Børning er noe lættis rap musikk av Lil Sau.

Liste av roller og skuespillerene[rediger]

Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!