Ballangen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Ballangen er Norges største by. med øyvind s som ordfører. Den ble kåret til årets turistattraksjon i Norge 2015. Ballangen er på kanten av å nå 1 millioner innbyggere, Med et innbyggertall på 999 999 mennesker. Ballangen er et av Norges rikeste fylker (ble erklært eget fylke 1.12.2016). Mye på grunn av Turistene som kommer fra hele verden for å se a-laget til Ballangen og Petter NorThug. Men også på grunn av den enorme tjenesten på å drive med jordbruk og lakseoppdrett.

Ballangen FK er en av de største attraksjonene ikke bare i Norge men også i verden. De har nå vunnet Tippeligaen 10 år på rad, Europaligaen 4 ganger og vant for første gang champions league i fjor. Laget består av mange hjemgrodde spillere men også stjerner som Messi, Neymar, Coutinho og Bruce Grobbelaar. Trener for øyeblikket er James Bond men står i faresonen etter å ha tapt Ballangens første kamp på 9 år (mot Skjomenbrua IF). Trolig ny trener ser ut til å bli Ole Hjelmhaug, etter å ha tatt Bryne til 4 plass i Tippeligaen. Trenestabben består av Bruce Willis og Phil Thompson.

Ballangen Skiforening har vokst etter at den nye statsministeren ble valgt (Jonas Gahr Støre) (Stor Ballangen Fan) Petter NorThug og Marit Bjørgen har joinet Ballangen og stiller nå med eget lag i Lagskirennet Oslo, som ble dannet i fjord. flere store lag som Barcelona, Ringvassøy og Stetind IL har sakt seg enig i å bli med i kampen om Oslo.