Bananbøyer

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
I løpet av natten skal disse jentene bøye 1 eller flere bananer de har tatt med seg sitt eget bøyeverktøy og gleder seg.

Bananbøyer er et yrke. Hvis du flytter til Bananistan Få deg Tannregulering, så kan du ta deg jobb som bananbøyer. Først klatrer du opp i et tre og tar ned noen bananer, da er de buet. Etterpå setter du deg på en stein og begynner å rette dem ut. Så legger du dem i en eske som sendes til andre land. Den mest ettertaktede delen er der du bøyer bananene til den formen de skal ha. Da sitter det en hel gjeng med polakker og litauere og bøyer dem til den formen som de skal ha. Redskapen de bruker er hendene og et ferskt avskjært rumpehull fra en gris. Da får bananene en fin bøy på seg.

Best med Banan.[rediger]

Bananbøying er ikke en lek og alle bananer blir kontrollert før de sendes til kjøpmannen.

Oppfinneren av denne metoden heter David Beckham. "Bend it like Beckham" det ingen visste var at Beckham hadde sommerjobb hos Bama som bananbøyer. På den tiden tok det mer tid å bøye dem, men takket være Beckham går det fortere nå. Sjefen hans fikk han inn på en fotballklubb, selv om han ikke kan spille fotball. Han er rett og slett best uten ball.

Bananflue fra Bananistan er ett stort problem for bananbøyere som ikke får sove om natten for de summer så fælt. Her ser vi en gjeng banan bøyer rumpehull som gleder seg til arbeidsdagen.

Ingen vil hjelpe en soss.[rediger]

PS: Hvis du vil bli bananbøyer, men er en soss med oppbrettede bukser og hårstrikk, kan du se etter en annen jobb. Hårstrikken setter seg fast i banantrærne og du henger der og dingler til det kommer et dyr og spiser deg. Ingen vil hjelpe deg, de tar bananene dine og selger dem. Det lureste du gjør er og slutte i bananbøyer yrke og heler flytte hjem til fana.
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!