Begynnelsen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Det var en gang...»

- Asbjørnsen og Moe

Begynnelsen, også kjent som starten eller førstemann var den nest første tingen som hendte, rett etter MacGyver. Svært få personer kjenner til hvordan begynnelsen faktisk oppsto, siden den var det neste første som skjedde, det har allikevel gått svært mange rykter om dette, som naturlig nok stammer fra MacGyver selv.

Teorier[rediger]

Det har som nevnt vært heftige diskusjoner om hva eller hvem Begynnelsen var. Det har i den siste tiden florert i teorier om hvem dette er, men bare fire stykker er seriøse nok til å kunne bli tatt på alvor.

Begynnelsen er en løgn[rediger]

Ja, du leste rett, enkelte mener at Begynnelsen simpelthen aldri har eksistert, denne teorien har kanskje sitt opphav i sjalusi eller rasediskriminering.

Enkelte argumenter er gitt for å backe opp hypotesen, blant annet at de er svært liten sannsynelighet for at en begynnelse blir skapt etter at det har begynt å komme folk. Enkelte har med dette stilt seg spørsmål om kanskje det var Begynnelsen som var først, ikke MacGyver, men MacGyver nekter å kommentere saken, det er allikevel ikke kunne bli fremlagt noe bevis mot mannen, når Begynnelsen aldri dukket opp i rettslokalet under saken.

Enkelte kjente personer stiller seg under saken, og har sagt følgende:
«Jeg var faktisk nummer to.»

- Chuck Norris om Begynnelsen

«Har det begynt alt?»

- Anonym om Begynnelsen

Begynnelsen er egentlig slutten[rediger]

Ingen tvil om at denne sannsyneligheten er der. Mange mener at Begynnelsen setter slutten på en annen æra, og at MacGyver dermed egentlig var sist, ikke først, også her nekter MacGyver, og svarer følgende.

"Jeg var først, still deg i kø."

Siden køregelen gjelder i alle saker har etterforskere blitt nødt til å henlegge saken.

Begynnelsen er et kallenavn[rediger]

Begynnelsen er rett og slett kallenavnet til en person. Siden Begynnelsen ikke har blitt funnet i noen form for registre, hverken for for- eller etternavn er dette en god mulighet. Flere navn er blitt forslått opp gjennom tidene, blant annet:

  • Billy Nilsen
  • Big 'n "No one" Else
  • Lars
  • Neslennygeb
  • Vesle Nybekk

Ingen av navnene er blitt bekreftet, tross langvarige søk i telefonkatalogen.

Begynnelsen var dødfødt[rediger]

Dette er kanskje den mest troverdige av alle teoriene. Ingen vet noe om Begynnelsen fordi han ble dødfødt. Dette kan være grunnen til at MacGyver, eneste vitne, aldri har ville uttale seg nærmere om saken, han har rett og slett ingen informasjon å komme med. Dette skaper dermed flere spørsmål: Hvem er moren? Er dette MacGyvers hittil ukjente sønn? Er MacGyver egentlig en transvisit? Er jorda rund?

Lista blir lang, selv om høystakken alltid er lengre. Om det noen gang lykkes i å spore opp denne ukjente moren vil vi kanskje kunne få svar på alle spørsmålene vi har, men før det må vi bare leve i uvissheten.

Nyere forskning[rediger]

I senere tid har det blitt gjennomgått en rekke undersøkelser, blant annet av urgammel luft, som viser at en ukjent person, muligens Begynnelsen eller en humle, har pustet på kloden vår for omtrent lenge siden. Det er bekreftet at det ikke er MacGyvers luft, heller ikke din, dermed er det fortsatt en mulighet for at dette er løsningen. Det pågår enda åndesjekk fra alle levende vesener som er over to millioner år gamle, men forskerne sliter med å skaffe nok personell, siden jobben er ganske omfattende, lang og krevende.