Biffit

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Biffit er et nydelig sted»

- Skaperene av Biffit om Biffit

«Lizzm beøsk mihn profilll så farru gryn»

- En tilsynelatende vanlig bruker av Biffit om sin profil.


Biffit er ett nettsted hvor man finner flere fjortiser enn på det beryktede Nettby eller det ganske så forlate blink. Det er altfor mange folk der hvor alle er opptatt av å skaffe seg gryn. Disse kan brukes på unødvendige ting som man finner i biffshop. I denne såkalte butikken finner man bl.a. Spionbriller som gjør deg i stand til å besøke en profil UTEN å legge merke etter deg. Dette blir lite kjøpt da de som bruker det ikke får besøk tilbake. Og da blir de regnet som noen forbannede n00bs. Dette gjør at de får lyst til å bli det som kalles Emo og heller melde seg inn på myspace hvor de alltid tar bilder fra oven for å få det til å virke som de har mye hår.Profilområde[rediger]

Man kan i likhet med mange andre nettsteder lage seg en profil. Denne blir selvfølgelig brukt til å lokke til deg pedoer. Dette er slik at du skal få mulighet til å ha det litt gøy på biffit. For ,tenk da har du jo mulighet til å kalle opp noen MED GRUNN!! For å lage en slik profil bruker man såkalte BB koder. BB står for Biffit Begrensninger. Med disse kodene kan du legge inn masse tull slikt som bilder,jujtubfiler og smileyer som er tydelig stjålet fra google images.


Vip[rediger]

Dette er kun å putte ett bilde av en annen bruker på sin egen profil. Fjortisene tror de er hysterisk kule når de har bildet sitt på en annen profil. Dette betaler de ofte for. Da med gryn som er nevt ovenfor.


Kjøping av andre brukere[rediger]

Mange tror gjerne de er kule dersom de blir "kjøpt". Dette er selvsagt blank løgn. Hverken den som kjøper eller den som blir kjøpt er kule. De bare beviser hvor villige de er til å kaste bort tid og gryn. Systemet for hvor mange gryn man får dersom noen kjøper deg er så innviklet at mcgyver ble nødt til å bygge en bombe utav systemet og en dæsj gaffateip for å redde hundre fjortisers hjerne. Om det var verdt å redde dem diskuteres stadig.


Plåtaet[rediger]

Dette er ett forum som fjortisene kan diskutere fjortissaker som "Hvordan bruke mest gele i håret" og "Hvor mye sperm trenger jeg å svelge for å være kul?".

Det hele er egentlig ganske uinntresant og av samme grunn ønsker jeg ikke utdype meg om det.