Blitz

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Blitz er en forsamling mennesker som er motstandere av alt. De kler seg gjerne i sorte eller røde klær, og er fortrinnsvis vegetarianere. Blitzere liker å brøle og kaste stein på medlemmer av FN, NATO eller FRP, og går ikke av veien for et godt slagsmål med Onkel Politi Fetter Brannmann eller Tante Ambulanse.

Blitz har et eget hus i Oslo som (originalt nok) heter Blitzhuset. Her fins det både kafé, bokhandel og platestudio. Kjente artister som Enrique Iglesias, Sting og DJ Bobo har spilt inn sine plater her. Dersom man vil stikke innom Blitzhuset for å slå av en hyggelig prat og noen politiske slag om alternativ fri-jazz, eller kronprinsessen, er det fullt mulig å komme innom kafe på hver dag mellom kl. 12.00-18.00. Varm middag blir servert ca. kl. 14.30 alle dager, til 30 spenn. Sjefen på ungdomshuset er Stein Lillevolden. Han har vært sjef der siden 1933.

Blitzhuset er populært blant 13-åringer som ikke har fått plass på SFO og er ett velsignet plass for foreldre i tidsklemma. Blitzerne bruker ofte vold som virkemidler som paradoksalt strider mot deres egen tankegang da de ofte demonstrerer mot kriger og mot krigsorganisasjoner som NATO. På den andre siden, hva kan man vel egentlig vente av en gruppering som ledes av en person med etternavnet Lillevolden?? Det må for en vær pris aldri ansattes noen med etternavn Storevold da vil vi alle være i "dyp shit".

Om en ikke har langt sort hår, selges det også kaptein sabeltann parykker inne i lokalet og kaptein sabeltann-sminke.