Bloggeren

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Bloggeren er en besynderlig underkategori av arten Homo sapiens sapiens det ikke er lett å bli klok på. Bloggere forekommer i nær sagt alle former og farger, og i de fleste aldrer. I likhet med politikere, byråkrater og pensjonister er bloggeren ikke født blogger, men en eller gang i løpet av livsløpet kan transformasjonen inntre, og man blir aldri noensinne den samme. (Her finnes det også skremmende likhetstrekk med zombier, lsd-brukere og andre junkier.)

Transformasjonen[rediger]

Overgangen fra menneske til blogger kan komme snikende, og begynner som regel med at individet forviller seg inn på en bloggportal, begynner å lese andres blogger, for så å finne det for godt å opprette sin egen blogg. På dette stadiet kan skaden allerede ha skjedd, sakte men sikkert går tilstanden over fra menneske til blogger. En skal være forsiktig med å tråkke på en blogger inne på dens egen blogg, dette kan gjøre den meget irritert. Vi har som kjent ytringsfrihet i dette landet, og enkelte bloggere benytter seg mer av det enn andre. Heldigvis finnes det på enhver bloggportal noe som kalles ”moderator” som straks og uten forklaring kan finne på å ta tak i saker og ting som kan være upassende for allmenheten.

En bloggers drøm, helt ny pc

Ernæring og jaktmetoder[rediger]

Bloggeren ernærer seg fysisk som de fleste andre eksemplarer av arten Homo sapiens sapiens, forskjellen er at bloggeren helst inntar alle måltider over et tastatur, noe som lett kan føre til hysteriske utbrudd over f. eks. kaffe i tastaturet.

Bloggeren ernærer seg psykisk i hovedsak ved å legge ut åte på en eller annen bloggportal, og sitter så på lur og venter på kommentarer, tomler, stjerner, eller i verste fall bare simple sidevisninger som i riktig kombinasjon utløser et skred av endorfiner i bloggerens hjerne, noe som kan få bloggeren til stadig å legge ut nytt åte for å fange flere lesere.

En god blogger er en dyktig jeger, passer nøye på å ha en fengende eller kanskje irriterende overskrift. Den legger også til passende stikkord til åtet sitt, gjerne et stikkord som gjenspeiler dagens mest irriterende nyhet, mest provoserende nyhet, eller rett og slett stikkordet ”sex” eller ”pupp”, noe som har vist seg svært så vellykket.

En god blogger lurer stadig rundt på andres blogger også, og legger igjen små spor som gjør andre bloggere så nysgjerrige at de kan finne det for godt å gå rett i fella på den bloggen sporene fører til. Dette er en vinn-vinnsituasjon for bloggerne generelt, de lærer seg fort at for å få noe må de gi noe. Mange bloggere opererer med en huskeliste av et eller annet slag over hvilke andre bloggere den helst vil lokke over til seg selv.

En bloggers mareritt, ødelagt pc

Lett irritabel[rediger]

En blogger er mest fornøyd så lenge den har konstant internettilgang. Død pc, brudd på oppkobling eller avslag på innlogging kan være skjebnesvangert og få bloggeren til å gå ut av sitt gode skinn. Hvis en blogger er fornøyd med bloggportalen sin kan den livnære seg på samme blogg i flere år. Hvis bloggeren av en eller annen grunn finner ut at den ikke er fornøyd lenger kan dette resultere i en masse frustrert åte, og hvis den er heldig finnes det mange andre bloggere på samme sted som føler det samme, noe som etter forholdene kan være svært fordelaktig for den enkelte bloggers endorfinkoeffisient.

En kjapp gjennomgang[rediger]

Det finnes like mange forskjellige bloggere som det finnes meninger, og de opptrer både med og uten hår, sjegg, bart, briller og linser. Enkelte bloggere som har flere meninger på en gang kan finne på å utvide reviret til flere blogger, for på den måten å få bedre jaktforhold. Hva en blogger bruker som åte er variabelt, gode gjengangere er humor, naturbilder eller velskrevne hverdagsfilosoferinger. Mangfoldet gjør at det finnes noe for enhver smak, og bloggere opererer stort sett med en god tone seg imellom. Dette gjør at flere og flere fanges av systemet og blir bloggere selv.

PASS DEG SÅ DU IKKE BLIR EN AV DEM!