Blogging

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Lette du kanskje etter blotting? Da har du trykket G istedet for T. Synd for deg.

Blogging er egentlig fjortissyndrom nr 1. men det er veldig mange som gjør det. Blogging er normalt fra 12-15, da 13-14åringene skriver på toppbloggerne sine innlegg: Kjempefin blogg x ] Besøk min daH vel! Det å forkalre hvor mye man suger til å blogge, at foreldrene er plagsomme eller at bestevenninna er en dust, men at du liker henne fordet, er VIKTIG. Ekstremt viktig. Du må blogge masse om dagen, legge ut outfit også skrive om musikk du liker. Helst 2-5 ganger i uka. Outfit er helst hver dag, fordi folk bryr seg om hva personer har på seg hele tiden.


hei jeg er kul, jeg har fått meg blogg[rediger]

Folk prøver somregel å passe inn ved å lage seg en blogg. Har man ikke blogg kan man ikke følge med på hva som skjer, og man vet aldri hva personen man står ved snakker om fordi den snakket om gårsdagen, som h*n selvfølgelig bare har skrevet om på bloggen. Bloggnavn som f.eks: Miapus eller JulieHawt er vanlig, og det å være tynn som en strek, (slik som ulrikke) er normalt, ha julekalender i desember er normalt, og ikke minst bruke 100 kr på bloggen daglig.


De fleste på ungdomsskolen har blogg, og fikser seg før hvert bilde, og tar ofte bilder slik som Voe har tatt dem. At alle har en samme stilen som toppbloggerne er kjempeviktig, og når folk liker noe er det viktig at en annen person liker det og. Det er normalt å spamme for å få flere lesere, og folk blogger regelmessig for status og kommentarer. De sier ofte i et innlegg:Jeg syntes dere er skikkelig dårlig på å kommentere, så derfor skal jeg slutte!!! Å bruke :-) i hver setning er blogging, det å vise hva man kjøper seg hele tiden for å se important ut, fordi alle bryr seg om det. Hva man spiser til middag er det viktigste å få med seg i et blogginnlegg (bortsett fra de dårlige google og weheartit bildene) At man aldri skriver kilder er standard.

Noen bloggere liker å fake et sosialt engasjement. Unntaket er deres motstand mot mobbing i skolen, da et slik engasjement må oppfattes som reelt. Om deres barn er fremtidige mobbeoffere, har det lite med saken å gjøre. Faktum er at hvis dagens ungdomsskoleelever mobbes mer enn vanligt, kan hundre av de drives til selvmord. Hva om tre andre føler behov for å ta igjen mot sine mobbere? De vil følgelig start egen blogg. Det hender at to av bloggsidene går enten 17 eller 20 tusen plasser frem, og skal knive om topp fem plassering på blogglisten. Mobbing er viktig å bekjempe!!

Sponsede lenker er obligatorisk. Det står gjerne "Shoppingsiden du helst ikke vil at andre skal lese". Det er fordi noen er iferd med å skylde på deg for at den lenken ser rar ut. På den samme siden er reklame for kredittkort som ser helt hææshli. Kortutstederne lover kredittgrense på 75 tusen kroner. Kakene bloggerne lager må oppfattes å være en del av sponsoravtaler, da de har mer melis enn kake. Bloggerne bør anse kredittgrensene og kakene som unødvendige, da de har råd til bedre. Hvem er nestemann å se en rosablogger med ManU logo på sitt bankkort?

Headere er somregel noe av det mest uorginale man kan finne. Folk har somregel et dårlig paint jpg bilde og skriver på bloggen sin tittel: Me, myself & I, my life eller Bergensjenta! Europas beste blogger bor i Sandnes, en poststed på den Jæderske Halvøy. Hun har stadig kunnskap angående moderne markedsføring, grunnet to enkle fakta: Hun var 37,5% tyrkisk og 100% en gravid 14-åring. Etter tiden som har gått, er hun nå 37 komma fem % tyrkisk, og hundre prosent norges yngste trebarnsmor. Til og med ordføreren i Sandnes anbefaler 12 årige jenter å få to barn innen de neste fem årene. Han viser til at man kan få sponsorpenger fra Kari Traa og Savona de Marseille.

Hun sistnevnte som blogger, er en nær slektning av en i NRK serien Newton. Den sistnevnte person arbeider for pengene sine, så hvem er smartingen av disse to?

Se også[rediger]

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


De avslutter gjerne alle innlegg med klemz, blogges, skrives,tycks eller bare et hjerte