Call of Duty: Modern Warfare 2

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Modern warfare 2 er et spill som ble skapt av russiske soldater som blir kalt Dadlene i toppen av Sibir og publisert av Activision. Dadlene er veldig kule og de er i slekt med Nicodadlene.

Infinity Ward blir presentert som de egentlige skaperne fordi de var ideen bak Modern Warfare 1 ( Call of duty 4 ), men Infiity Ward hadde ikke nok penger til å skape hele spillet, kun historien eller ploten bak spillet. De kunne ikke jobbe med spillets ' gameplay ' fordi de mistet en haug med penger når den nederste delen av kompani - huset deres ble sprengt av sinte terrorister sent av Osama Bin-laden fordi de fant Modern warfare 1 diskriminerende mot deres kultur. De likte ikke det faktumet at man løper rundt og skyter sand-terrorister. På grunn av skadene Usama Bin-laden påførte den nederste delen av kompani huset til Infinity Ward måtte de reparere skadene og det kostet trolig over $100.000.000.000.

Infinity Ward ble tvunget til å spørre Russerne om hjelp. Heldigvis hadde Russland en spill produsent kalt; NjeroNjet på toppen av et fjell i Sibir. De skapte spillet og fikk Activision til å publisere spillet.

== Plot == Det er best!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Campaign - Spillets campaign tar plass i den verden hvor noen Russiske og en Russer-Amerikaner terroriserer en flyplass i Russland. Russland liker ikke dette og derfor starter en meningsløs krig mot Amerika og innvanderer landet.

Du spiller en rekke personer i Modern Warfare 2 og du tar plass rundt hele verden. Oppdraget: Cliffhanger er det mest realistiske oppdraget på hele spillet siden du og en annen person på laget ditt kalt, Soap (norsk = såpe), innvanderer en hel Russisk Spetsnaz flybase og mirakeløst klarer å skyte over 500.000 Russere og deretter hoppe på et par scootere og kjøre kappløp med Russerne imens de forfølger deg og skyter etter deg med missiler ifra et Attack-Helicopter og deretter hopper over et stup som er omtrent 2000 meter langt og lander helt perfekt med et nydelig face-plant på en stein og deretter løper mot et helikopter.

Det er en rekke oppdrag på spillet, men jeg husker ikke navn på noen av dem.

Du starter spillet med en intro som varer nesten like lenge som spillet selv. Etter den 10 timer lange introen kan du endelig ta tak i action... eller ihvertfall det DU tror er action. Spillet begynner med du i en trenings leir hvor du trener noen forvirret crack-heads. Etter at du har unervist dem i hvordan man blindfirer, ladder et våpen og kaster granater ned på dine egne føtter og lærer dem et terrorist knep; hvordan sprenge seg selv under 5 sekunder må du ta en test kalt, SSDD (Spesiell Suppe Demoktrati Dør). Du skal slå testen under 30 sekunder for å få en prestasjon (Achievement på Engelsk).

Etter trenings økten tar du plass i en by i et slags araber land, og der ifra skal du løpe inn i gatene å kastrere noen sand-terrorister med kuler. Nå skal ikke jeg spolere den herlige timen du bruker for å klare spille på veteran, men det skjer veldig mye senere.

Multiplayer - Ugh ! Antageligvis det verste høydepunktet av spillet. Multiplayeren til Mw 2 (Modern Warfare 2) var selvsagt høydepunktet med spillet, men de som syntes at den standard Call of duty - run - forward - shooting - get - a kill - strategien var gøy vil bli MEGET SKUFFET på grunn av onlinens Taktikale spille opplevelse . Dette er ikke Call of Duty lengre, nå er det kun online med nolifere som liker å noscope deg helt fra andre siden av banen og onanere fordi de synes de er så Pr0. Ikke nok med det, men at campere som sitter i et hvert mørkt emosjonellt hjørne med 1887 model hagle i AKIMBO style sitter og skyter deg i ryggen så snart du passerer dem -- Dette er selvfølgelig noe som gjør onlinen så dårlig, det faktumet at du får en høy killstreak men ender opp død så snart du løper forbi et hjørne.

En annen ting i spillet er jo selvfølgelig de snåle nickname folk har som blant annet: IPr0nZYou xxNinjeeexIxx xX_FaGiNtHeAzz_Xx BlAcKSc0P3zzxx xPr0sh33tsc0p1ngzzx D0D3W1tHCr0sSB0w og mange andre, antageligvis er disse nickname stavet av 5 år gamle unger.

På det siste oppdraget kjører du og en skjeggette mann kalt price i en liten robåt i hundre og helvette ned en foss, skyter ned et helikopter og hholder på å dø. Etter å ha overlevd det stygge fallet, halser du deg bort til Shepard, dere tar en fin liten prat om noen soldater, men så blir du lei, så du FAILER big time, med å drepe han med kniven din. Shepard stikker deg i magen med en kniv, å du ligger der bare å ser at Price og Shepard ligger å ruller på bakken som to små dritunger som leiker i sandkassen. Tilslutt tar Soap(du) å kaster kniven rett i ansiktet på den gamle tullingen som stakk deg i magen. En fullesjuk russer kommer å henter dere etter på i et helikopeteer. Syntest at dei skulle ha komt kjørande i ein hippie og køyrt vidare med eit helikopter i helande