Dagmamma

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Dagmamma (også kalt engangsforelder) er en sideform av døgnfluen som tjener til livets kumøkk ved å passe unger på dagtid. Dagmammaen er slem, og lager små sorte hull i barndomsminnene til småbarn med foreldre uten evig fødselpermisjon. Det latinske navnet for dagmamma er Eldrus PMSus. Det finnes to typer dagmammaer i dagens barnepasskultur; De slemme, og...

Vel, alle dagmammaer er slemme. Men det finnes tre raser:

En ekte hespus uten hårkrøller.
En typisk Breesus
Se opp for krumpilen.
  • Hespus Hespus (kjerring) er en vel utbredt versjon i hele norden. Hespusen er gammel, innskrumpet og ubehagelig stinkende. Hespusen går alltid rundt i ermeløs undertrøye og svarte tights. De har også undulatfargede bomullstøfler og velbrukte hårruller. Armene er innskrumpne, håret er bustete og øynene missfargede.

Hos hespusen er oftest eneste aktivitet TV-titting og møllkulefråtseri. Selv med klarhet om sin egen deighud gir hespusen alltid hei og hadet-klem til barna. Styr utenom.


  • Malaricu Breesus (tjukka) er nok den vanligste versjonen av engangsforelderen. Breesusen er tykk, svær og i 40 års alderen. Det er påbudt å ha en styg utvekst, merkelig kropsdel, eller oppsiktsvekkende hår for å tilhøre denne kattegorien. Aktivitene hos en breesus er bedrøvende begrenset. Ryktet sier at Eli Hagen en gang i tiden forsøkte seg her. Med hennes hår og tryne var hun mer en godt kvalifisert utsendesmessig. Styr utenom.


  • Krakil Krumpil (hespetre) er siste seksjon. Krumpilen er ganske sjelden i dagens samfunn, grunnet at kvinner med litt mer enn middelmådig utdannelse får ræva i gir og finner seg en mer normal arbeidsplass. Å være hos en Krumpil er som å gå på en melankolsk førskole.

Krumpilen går alltid i svare klær fra topp til tå. Hun har alltid klær som dekker armer og ben, samt mage og bryst. Et strengt utseende er påbudt i denne kategori, og sammenvokste øyenbryn er også populært. Styr utenom.