Datavirus

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Datavirus[rediger]

Datavirus kan være i email som kommer fra ukjente personer men datavirus kan også komme av at en fyllik kommer og spytter på dataen din. Trend Micro hjelper her med å blokkere virus som meitemark, fisk eller hester (også kalt trojanske hester), som er helt ufarlige inntil du starter filen. Dette kan gjøre så de sender ut "meitemarker" som er som spillet Snakes, en sitter langt borte og spiser opp WINDOWS folderen din. Da blir marken større. Kjente oppfinnere av virus er blant annet han fyren som lagde Mac (ikke verdt å nevne), Putin, Bill Clinton og Osama Bin Laden. Bare pass deg.

Regjeringen kommer med loven om at aids og hiv smittede japanere skal holde seg unna datamaskiner for at de ikke skal blande til seg et datavirus. Noen forskere hevder at datavirus er en liten bille som ble skapt i parykken til Macgyver. Ennå har ingen funnet en grunn til at disse skadedyrene er kommet til jorden så de fleste er enig med MacGyver.

Datavirus[rediger]

Datavirus er en type bille som gnager på alt fra ned sprøyta junkies til nypolerte Gråsteiner. Disse billene foretrekker som oftest å gnage på et helt alminnelig mennesket men liker også å spise opp gamle sokker og å drikke opp spriten du hadde med deg på fest. Om du begyner å tro at det er et spøkelse i huset ditt som tar forskjellige ting fra deg er det sikkert bare et datavirus. Om du har et datavirus bør du skjekke datamaskinen din for slike biller. Du kan også lese om hvordan du blir kvitt disse billene på skadedyrforeningen sin nettside eller du kan ringe Lars Monsen som er en ekspert på sånne datavirus. Chuck Norris kanogså være en god løsning.

Mer om DataVirus[rediger]

Det finnes også mange forskjellige datavirus, noe som gjør dem vansklig å finne blant alt skrapet du har på datamaskinen din. Det Norske Dataviruset er som regel folk forkledd som Bill Gates der de sitter inni hodet til små datanerder som later som de spiller World Of Warcraft mens de egentlig prøver å hacke Norges Banken. Data "Bille" viruset, er en 2 cm lang bille som dreper alt den kommer over. Disse er ikke så kjente i Norge, men på øya der de spiller inn LOST er det en som dreper folk. Den har hittil drept 2 på LOST men ingen finner dem pga. verden rundt ikke lenger kan hjelpe dem Med å bli kvitt dem. Det finnes også en annen type bille som er den verste typen Data "Bille" virus. Det er "Ikkepedia Billen". Det er en bliie som bare skrive masse uforståelig og hjerneskadet fakta på ikkepedia, som ingen andre en George W. Bush forstår meningen av Ingen vet hvordan den har havnet der men den er nå kommet for å bli, vi får bare gjøre så godt vi kan å unngå den. PS:Skaff et virusdrepende eller billedrepende middel. Da gjør du verden en tjenste. [[Kategori:Sykdom og Helse]]

Ny viten hevder at det er oppdaget flere urbane virus den siste tiden!! Datavirus - enkelt forklart

BYRÅKRAT-VIRUS Deler din harddisk inn i hundre små enheter, som ikke gjør noe som helst fornuftig, men som alle påstår å være den viktigste delen av din datamaskin.

POLITISK VIRUS Identifiserer aldri seg selv som "virus", men kaller seg selv "elektroniske mikro-organismer". Omformer dine tekstfiler til uforståelig sludder.

LEGEVIRUS Sjekker din datamaskin for feil, men finner ingen. Sender deg likevel en regning på kr. 450,-

ADVOKAT-VIRUS Stopper maskinen din til stadighet og ber om mer penger.

STATLIG ØKONOMI-VIRUS Ingenting fungerer, men dine diagnoseprogrammer forteller deg at alt er i sin skjønneste orden.

ADAM OG EVA VIRUS Tar noen bits ut av din Apple.

FREUDIANSK VIRUS Din computer blir besatt av tanken på å gifte seg med sitt eget som het kulegutt.

PARTIPOLITISK VIRUS Datamaskinen slutter å fungere, og skjermen deles på midten med en melding på hver side av skjermen som sier at denne feilen skyldes den andre siden.

FLYBAGASJE-VIRUS Du er i Oslo, men dine data er i Hong Kong.

ELVIS-VIRUS Din datamaskin blir feit, treg og lat, tilslutt selvdestruktiv, for så å dukke opp på forskjellige steder over hele USA.

SKATTEVIRUS Dine datafiler forsvinner, for så å dukke opp neste høst.

Wut is bonzi buddy touching.png Malware.jpg "BLASTA! JEG HACKA DEG MAN! REKT!" Malware.jpg
Denne artikkelen har blitt datasnoka av selveste Bonzi Buddy
eo:Komputila viruso (gardu vin!)