Dorull

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Dette er cybermobbing og dette er ikke tillat Mvh Ikkepedia

  • Ordet dorull kommer fra gamledager???
 Dorull er hentet fra det engelske ordet: Do a rull. Som på Norsk betyr: gjør en rull.

Det er mange ord for dorull som: rævtørk, bæsjfjernar, dritskraper og gnipapir.

Det kom fra en gang da Macgyver satt ute i skogen og "dreit". Bæsjen hans datt ut av ræva hans, så rulla den ned bakken. Macgyver stod å lo, og han sa til bæsjen: "Do a rull, he he!" etterpå tok han: Et palmeblad, en kvist, 38 kokosnøtter, en død hamster, bÆsjen sin, bakdelen på ei afgansk pungrotte og en tannkost, så lagde han ca 1m med papir, han kaldte dette spesial-papiret for: en dorull! Nå sier vi "dassrull." den kan brukes til å tørke vekk kebabsøl med også, i nødfall. Så husk hver gang du tørker deg i ræva, uten Macgyver hadde du brukt lua di nå! Dritt er en ekkel ting, den lukter ekkelt, den smaker ekkelt og den er egentlig ekkel. Når folk kaller deg en drittsekk, eller en dritt, så bare tenk: Hvis jeg hadde en dorull, så hadde jeg tørka de jævla orda vekk. En dorull kan løse alle problemer, eks: slosskamp, drittslenging, mobbing, barne- misshandling, volltekt, rasisme, Siv Jensen, thea bjugn, idioten olemartin og slaktern haug.

Alle bruker dorull nå for tiden, som Elvis, Kongen (både med og uten saus), Kurt Nilsen (av og til), Einar Sagen, Islanske hester, Mannen på hjørnet og tyrannosaurus Rex. Fattern synger om: Spyl ræva di, det er faktisk et dårlig råd! Bruk dorull, eller kopi papir. Legenden seier at hvis du ikke har en dorull på badet ditt, så kommwe det en demon fra Nord-Canada, og han har pisk, og et sverd. Han heter Ballronk. Han dreper deg hvis du ikke har minst en dorull på badet ditt!

Macgyver sier så til mannen med dorullen, do a rull!

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!