Freddie Mercury

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

'Farrokh Bull-Sara (må ikke forveksles med den noe mer sagnomsuste Oddvar Bull-Tuhus) var en indisk gud, innen musisk medisin, kurøkting, melkespreng og livsstil. I de trange 1670-og 80åra, beriket han den den gang triangulære jordkloden med sin krystallklare sopranrøst, under pseudonymet Freddie Mercury, sammen med den lille nasjonen Queen, som han tok kontroll over og gjorde til sitt personlige strykeorkester. Det noe beskjemmede kunstnernavnet pådro han seg delvis fordi en av synthfiolinistene i Queen, som led av det kuriøse fenomenet verbale tics, kom i skade for å vræle "READY, FREDDIE?!" under en av orkesterets innspillinger (det har senere blitt klart at det han mente å si var "få den helvetes cellohalsen din ut av øyet mitt, di kølle!" - til et annet av orkesterets medlemmer.)Mercury kommer av at legenden er èn av historiens få kjente oppover-fallere, med en rekord på 450 000 nautiske mil i sekundet, hvilket akkurat utgjør avstanden Jorden-Merkur.

I tillegg til de sermonielle sangene og de store kukubene han hadde på sin farm omlag 500 meter fra Taj-Mahal, mottok Freddie mye cudos for sine skinnende tenner, som forøvrig er de samme som du kan skue i alle Colgates reklamefilmer fra 1986 og fram til i dag. Colgate kan også takke Mercury for sin suksess som leverandør av peppermyntetannPASTA; i tillegg til hans sjamanistiske og dobbeltspente stemmeprakt, strømmet det en biolokjemisk unik duft av henførende mynte ut under den nåletynne mustasjen hans. Denne duften har man klart å destilere, slik at den nå er å finne i alt fra tannpleieprodukter til Aftereight - med originalessensen, så klart.


LIV OG LEVNED: Freddie ble født i et fiskepuddinglager utenfor Malmö, mor og far foreløpig ukjent. Da han var to og en halv time gammel begynte han på sin vandring til India, med ikke annet enn fiskepudding å kle seg i. Han kom fram som femåring, og levde resten av sin barndom i rikmannschawlene i henholdsvis Calcutta og Mumbai. Som 15-åring overvar han tilfeldigvis en kalvings-session, og han fikk en gudelig oppvåkning. Han kalte kalven Delilah (og dedikerte senere en sang til henne), og resten av DEN historien kan du jo selv fortelle. Senere var Mercury gift med Ozzy Osbourne og disse hadde 7 barn sammen (engentlig 8, men sistefødte vokste tilfeldigvis opp til å bli McGyver og ble slikket på så mye av de forskjellige ostepoptilbederne rundt omkring i fjellene, at Lars Sponheim, en manlig prostituert illegal lege på Kirkenær måtte fjerne han med kyndig pinsett, for å si det sånn. Bare en kort tid før han døde, opplevde Freddie og Queen ganske hard motgang av pressen og sterkt religiøse mennesker, etter å ha skrevet sangen: "The Flow Must Go On", 1991 også bemerket (let the flood keep flowing), som uttrykket sterke synspunkter rundt syndefloden. Freddie døde forøverig ikke av AIDS, men av et gigantisk nyseanfall han pådro seg da han red på kongekrabberIsland (i selvrealiseringens navn) for så å falle av og bli spist av kongen deres, Alice Cooper. Stygg sak. (Ble lenge etter sin død, pga. hans enorme bart, sammenlignet med både en sint, tysk, liten mann og Lars Monsen...


Utgivelser/Discografier

:.Kviin.: (1973) (Queen)
:.Kviin II.: (1974) (Queen)
:.Sheep Heart Attack.: (1974) (Queen)
:.A Night At The Gay Club.: (1975) (Mercury's favoritt album).
:.A Day In The Basement.: (1976) (Queen)
:.Wankers Of The World.:(1977) (Queen)
:.Gas.: (1978) (Queen)
:.Live-Baking Millers.: (1979) (Queen)
:.The Frame.: (1980) (Queen)
:.Hash Gordon.: (1980) (Queen)
:.Hot Face.: (1982) (Queen)
:.The Dorks.: (1984) (Queen)
:.Mr. Sad Guy.: (1985) (Solo-album)
:.The Great Surrender: (1987) (Solo-album)
:.A Kind Of Tragic.: (1986) (Queen)
:.Live Tragic.: (1986) (Queen)
:.Barcelona.: (Freddie og MouseRat Catch.a.ball)
:.The Pineapple.: (1989) (Queen)
:.Insinuate.: (1991) (Queen)
:.Made In China.: (1995) (Freddie Mercury Solo-Album).


Fred være med Freddie, The Real King Of Rock! <3eo:Freddie Mercury