Hattrick

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Må ha det, bare må ha det»

- Tine om Hattrick

Hattrick .gif
Hattrick er et internettspill som handler om å være manager for et fotball lag. Du bestemmer selv hva laget ditt skal hete, derfor kan du kalle laget ditt for ting som "Pepsi Fc!", "Jegvinnerallekampenelololol I.F.F.C" eller " Jegerskikkeligkul D.I.N.D.U.S.T" Disse navnene forklarer mye om hva slags mennesker som spiller spillet.


Opprinnelsen[rediger]

Hattrick startet opp i 1998 når PC merket Dell slet med økonomien. Den riktig nok ekstremt smarte Peter Griffin fant ut at man kunne lage et internett spill hvor det var ti tusenvis fult av reklamer over diverse Dell produkter. Peter mente de burde lage spillet Blast the baby, men det ble nedstemt av de to andre arbeiderne i Dell.

Etter en lang betenknings tid på 5 minutter kom Peter på den geniale ideen at spillet burde være et spill man må innom minst en gang i uken. Derfor startet de altså opp et managerspill. Først ville Peter ha et managerspill for hamburger spising, men dette ble også nedstemt. Til slutt startet de opp et manager spill for verdens mest kjente sport: Fotball


Hattrick supporter[rediger]

Har du en Dell PC, men er ikke hattrick supporter vil PCen din se slik ut

En Hattrick supporter er en person som har blitt lurt til å kjøpe noe man ikke behøver i det hele tatt. Det vil si at du betaler for å f.eks kunne se på de mannlige spillernes ansikt. For noen er dette nyttig, men forhåpentligvis er det ikke mange som trenger det.

Grunner til å ha hattrick supporter:

  • Du kan sette om en sånn kul logo og greier
  • Du kan se på spillerne på spillet og vurdere ferdighetene deres etter det
  • Du får lov til å legge ut VISA eller Master Card koden din.
  • Du gjør Dell rikere.
  • Du får lov til å skrive kule pressemeldinger som du kan lese for deg selv
  • Du kan bygge din egen bane

Rivalene[rediger]

Rivalene til hattrick, Trophymanager og Managerzone, har gjort det vanskelig for Dell. Ikke nok med at de reklamer for andre produkter, er også det du betaler for på hattrick gratis hos de andre. Derfor gikk mange hattrick brukere om til å bruke en av disse managerspillene.
Peter Griffin og hans medarbeidere i Dell

Hattrick fortsatte å miste brukere, noe som førte til at Dell arbeiderne måtte gjøre noe drastisk. Derfor kødda de til de andre managersidene med hate mail!!! I et brev signatert med Peter Griffin stod det:

Vi i Dell staben er nå kjempe lei oss fordi kundene våre går til deres drittside dere kaller managerzone. Vi vil bare si at nå er vi virkelig sure på dere!!! For å vise at vi ikke tuller, skal vi sende selveste Osama Bin Laden og resten av mafia gjengen hans med et fly. Jeg sier ikke mer... Vent litt, det blir vel jeg skriver ikke mer... men jeg skriver nå... Det her var vanskelig... bare legg ned siden deres, okei?!

Managerzone svarte aldri på denne mailen. Likevel lever alle sammen fortsatt, ikke utelukket fordi Peter Griffin ikke har noen kjennskap til Osama.


Ungdomslag[rediger]

For å gjøre spillet litt mer spennende startet hattrick med ungdomslag. Det betydde at du kunne tvinge små 15- åringer til å signe kontarkt med deg. Disse blir selvfølgelig ikke behandlet noe annerledes enn andre, så hvis f.eks spilleren ikke er kjempe god sparker du han bare ut av landet og dreper foreldrene og all annen slekt guttungen skulle ha.

Ikke mange sekundene senere ble ungdomsligaer opprettet. Dette ga kamptrening for barna og manageren kunne vurdere om de skulle la spillerene bli eller om de skulle bli bannlyst. ]