Humlepung

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Humlepungens allsidige vesen gjør meg varm om hjertet. Det er synd jeg må stjele dens pung for å kunne kamuflere meg»

- Stalin om humlepungene

«Jeg trives godt, så lenge jeg husker hvordan humlepungen så ut!»

- Ola Nordmann om humlepungtragedien

Humlepung, (av opprinnelse fra humleplante, pungdyr, altså Humlepung)


Humlepungene er vennlige små vesener, som helst lever i flokk. De spiser for det meste blader og grener fra treet humle, derav navnet. Dette treslaget må ikke forveksles med insektet humle, som er svært dødelig for enhver humlepung. Dette ble oppdaget den åttende mars 1942, da Ola Nordmann ut av vennlighet skulle mate en humlepung. Det endte i nyhetsoppslag og tragedie. Nordmann fikk en ubetinget livstidsdom som straff for sin oppførsel.


Generelt fakta[rediger]

Humlepungen er norges uoffisielle nasjonalkriminelle. Enhver person som har sett en humlepung blir trollbundet, bokstavelig talt. Men man ser dem ikke ofte. Kun en heldig person, omtrent hvert sjuende år får oppleve å se en humlepung, og dens flokk. Grunnen til dette er at de er ekstremt gode til å kamuflere seg. Hver gang de hører en fare som truer blåser de opp pungen sin, og gjemmer seg bak den. Smertefullt, men effektivt. Humlepungens pung skifter nemlig farge med omgivelsene, og er derfor en smart måte å kamuflere seg på.

Humlepungpung[rediger]

Josef Stalin skriver jaktlogg.

Det er dessverre en del mennesker, ofte krigførere, som jakter på humlepungen. Grunnen til det er at humlepungens pung er meget verdifull, i form av kamuflasje. Stalin blandt annet, jaktet ned over tjue humlepunger, som han brukte i forbindelse med kamuflasje. Han fikk ingen straff for sine overgrep, ettersom ingen kunne spore han opp.

Humlepungjakt er mest utbredt hjemme i stua til André. Det er vanskelig å spore ned de som har jaktet på humlepung, ettersom de som oftest velger å kle seg i humlepung-pung. Pungen skjuler dem, fordi humlepungens pung punger ut med pungevis av kamuflasje. Humlepung-pung er en naturressurs som blir utnyttet alt for ofte.