Kiwi (butikk)

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
NelsonHahaTransp.gif

Denne artikkelen omhandler Kiwi (butikk), men det er kanskje ikke det du leter etter? Ikke fortvil! Ikkepedia har flere alternativer for Kiwi.

Kiwi er en sykdom som ble oppdaget i mai 2008(Av Thomas og Harald, ref. Rema 1000-fest på tusenfryd) Tidligere har man trodd at kiwi kun var en vanlig matbutikk, men man har i det siste sett flere ansatte i butikken har fått alvorlige skader på hjernen. Altså terminal hjerne kreft og slik, Flere av de ansatte har rapportert om at de faktisk syntes grønnfargen, som er sterkt overdrevet i butikkene, er en fin og frisk farge. Forskere og leger har sett seg enige i at dette er en effekt av hjerneskadene de har pådratt seg, ettersom at en hver utenomforstående kan konkludere med at butikkens interiør, og uniformen de ansatte blir tvunget til å bære, er direkte farlige og skadelige på grunn av den grusomme grønnfargen. Det har også kommet inn flere meldinger om at folk skal ha blitt grønne i ansiktet, kastet opp og fått sprutbæsj og noen ganger rett og slett svimet av. Etter å ha spist varer som stammer fra kiwibutikker. Bare i Oslo stengte mattilsynet et titalls restauranter, etter at det ble oppdaget helsefarlige varer som var hentet inn fra diverse kiwibutikker. Det er også bevist at de som har blitt bitt av kiwibasillen ofte ender opp fattige og må bo på gata etter besøk i butikken. En internasjonal krisegruppe med forskere fra hele verden, har jobbet på spreng, altså faktisk sprengt. Og funnet en kur mot denne fæle sykdommen. Leger deler nå ut tusenvis av gavekort på Rema 1000, etter at det i forskningsrapporten kom fram at dette var den eneste kuren mot sykdommen. I senere tid utlyste noen SMS svindlere en konkurranse i KIWI sitt navn. Folk trodde på den, fordi reklamene for KIWI er rare fra før av. Med uvennlig hilsen Ikkepedia bruker. (KKK)

Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Wut is bonzi buddy touching.png Malware.jpg "BLASTA! JEG HACKA DEG MAN! REKT!" Malware.jpg
Denne artikkelen har blitt datasnoka av selveste Bonzi Buddy