Kremting

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Tidlig begynnelse[rediger]

Kremting kom tidlig til vår jord, gjennom munnen til Adam, under hans aller første influensa. Kremting går under samme kategori som smatting, og er nesten like irriterende, om ikke mer. Gud prøvde å tilbakestille skapingen av det første kremtet, men dette gikk ikke, og kremting var et faktum.

Kremting i dagens samfunn[rediger]

Kremting er irriterende. Veldig irriterende. Faktisk så irriterende at det har ført til sparking av enkelte på sine respektive arbeidsplasser. En kjent kremter er Titten Tei og det var faktisk nære på at han ikke ble kremert i ovnen, under et viktig samarbeidsmøte mellom NRK og Barnetimen.

Slike er kjempefine til å stappe ned i gapet på den som kremter. Fred være med deg!

Kremting slik vi kjenner det[rediger]

Det finnes en rekke undertyper av kremting. Vi skal nå forsøke å forklare de viktigste.

  • Turbo-kremtet: Turbo-kremtet er kaldt og guffent, og smelter ikke en gang i vask. Det er viktig å holde seg unna, når andre utfører udåden. Turbo-kremtet begynner ofte med et lett kremt, før det eksploderer i et lengre "Hmr hmr hmr hmr hmrrrrrrr" Da har kremtet nådd sitt klimaks.
  • Smårips-kremtet: Smårips-kremtet er et mindre farlig kremt, og kombinert med andre lyder glir det ofte inn i mengden uten at man merker at man er blitt rammet av det. Smårips-kremtet fortoner seg som et søtt lite "Hmr hmr."
  • Jævel-kremtet: Jævel-kremtet er varmt og hett, ikke rart, da dette kremtet kommer rett fra Helvete. Jævel-kremtet er av en slik art at de fleste får tinnitus når de har hørt det. Jævel-kremtet tør vi ikke gjengi her, fordi vi ikke har råd til å gi deg skadeerstatning.