Ledning

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Ledning er en slange som finnes i Balalaika. Den kommer i mange farver som rød,gul,blå og grønn. Ledning slangen er kjent for og være elektrisk og kan gi andre skapninger som kommer for nær ett elektrisk støt. Slangen ble oppdaget av Mick Gleissner i 1985 da han var på ett hemmelig oppdrag i Balalaika. Han fant da ut at han kunne kople en Lyspære fast i enden av slangen for og få lys i Pæren. Ledning kan idag bli kjøpt på dyrebutikker og kan brukes i hjemmet til f.eks drive elektriske artikler.

Fare Det er en stor fare forbundet med og håndtere en Ledning. Ledning er kjent for høyt aggressivitet nivå og har ved noen tilfeller blitt så sint at den har blitt glødende og gitt brannsår til den som håndterte Ledningen. Det er også meldt om at Ledning kan bite. Noe som både gir støt skader og bitt skader. På alle Lednings forpakninger står det advarsler om hvordan en Ledning skal håndteres.

Oppbevaring & Sertifisering I følge Norsk lov må man være sertifisert slange temmer for og kunne håndtere og oppbevare ledninger. I Norge er det per idag bare en skole som utdanner slange temmere. Den finnes i Harstad og drives av tipp tipp tipp olde sønnen til Mick Gleissner.

En Ledning skal oppbevares utilgjengelig for svigermødre og andre med ustabilt temperament. Dette fordi kombinasjonen av svigermor og ledning rett og slett ikke er bra. Ledning skal også oppbevares i en boks. Denne boksen må ha lufttilførsel ellers så kan Ledningen kveles og bli ubrukelig.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!