Livssynshumanister

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Livssynshumanister tror på naturen og Mickael Jackson naturlige ansikt. Michael Jacksons nese så ut som en potet. Poteter kommer også fra naturen. Potettreet vokser i Canada, og er en delikatesse hos presidenten i sør Korea.

Livssynshumanister er litt som Buddhismen. Sidahrta Gautama (Budda) gikk på liljebladene på vannet under innspillingen av Jurrasic Park.

-Livet etter døden Humanismen Tor ikke på livet etter døden. De tror heller ikke på at det finnes flere liv(som en blomst eller noe sånt). Derfor er dette ene livet veldig veldig viktig. Noen ville også betrakte dette som "Yolo" (you only live ones) Livssynshumanister kan også tro på Allah men bare under visse omstendigheter: 1. Du ligger med en indisk dame/ mann. 2. Du spiller "pokemon"... Taper... Og drar på byen og drikker deg drita. 3. Du innser at du har lyst til og gifte deg med Edward fra twailight.

Kong Harald er også humanist. Men til motsetning av alle de andre så var ikke Kongen så opphengt i pokemon og poteter. Kongen spilte poker med Jens Stoltenberg, Hans gode venn og lovlydige (tror vi). Ordet potet er et hellig ord i følge livssynshumanismen. Derfor ble alle veldig sinte på legen til Michael Jackson, Murry fra "sly3" .

Denne religionen ble stiftet av Christian Horny.