Luftwaffe

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Luftwaffe (Engelsk - Air-waffels, Latin - Waflos Airos) er en type vaffel som bare finnes på utvalgte butikker. (Utvalgte butikker = Kebab-sjappa på hjørnet). Det spesielle med Luftwaffe er at det er umulig å bli mett av den, mest fordi den består bare av luft (Derav - Luftwaffe).Opprinnelse[rediger]

Luftwaffen ble laget i 1983, under 3. Verdenskrig (Ja, den har vært, hvor har du vært de siste 42 årene?), da Åg. T og troppen hans ble tom for mat på nordpolen. Åg. T fant opp luftwaffe da han måtte lage vafler til de sultne soldatene. Han hadde: - Jævlig med snø - Minimalt med melk - Egg - Sperm (Hallo, de var 20 menn) - O2 -Grisetarmer -HP Compac Presario CQ60, 2GB RAM /m Windows Vista OS.

Med disse gjenstandene skapte han: "Las Luftwaffe der Spermica", som i dag er kjent som "Luftwaffe Original".


Jeg vil lage Luftwaffe. Hvordan gjør jeg det?[rediger]

Det er ikke så vanskelig. Det kan høres komplisert ut, siden det involverer en datamaskin. Men nei, det er ganske enkelt, siden du ikke trenger grisetarmer eller en datamaskin; Dette var bare det de hadde for å lage luftwaffe.

Oppskrift 2011:

1: Bland snø og melk sammen. Pass på at ikke snøen har smeltet før du går til #2. 2: Knus 2 egg. Pass på at ikke skallet kommer oppi. 3: Tilsett sperm. Dette er grunnen til at det står: "Warning - Must not touch vaginas" bakpå pakningen. 4: Nå kommer det vanskelige. Ta en tank med oksygen (O2), og fyll opp. Spermen vil nå reagere med oksygenet, og bli til Super-Sperm, som aldri dør før den har befruktet en eggcelle. 5: Stek vaflene. Dette kan alle, det er bare vaffelrøren som er annerledes!

Oppskrift 1983:

1: Bland snø og melk i en grisetarm. Den trenger ikke å være ren. 2: Knus to egg. Ja, knus dem. Vi skal ha skallet! 3: Onaner som faen! Få det opp i grisetarmen, ikke på hverandre. 4: Ta blindtarmen til grisen, og blås gjennom den. Da vil avføringen som er igjen i tarmene ta opp karbonet, og bare la oksygenet komme gjennom. Dette danner "Super Sperm". 5: Varm opp PCen med ett flash-spill i en halv time. Da skal du kunne steke hva som helst på den!

Heldigvis har oppskriften blitt mindre... Ekkel, siden 1983, men smaken er "(fortsatt den samme - grisebæsj)"


Hvilke andre typer Luftwaffe er det?[rediger]

Det er flere typer Luftwaffe. Luftwaffe Original er den med sperm, alle andre har byttet ut spermen. Til en viss grad.

-Luftwaffe das Jordbærfasan: En luftwaffe med ett godt trekk med jordær og fasan! Denne gikk av markedet i 2006, da fugleinfluensaen herjet.

-Luftwaffe vannlilje: Dette var en luftwaffe som bare var på markedet i tre uker, da det ble oppdaget en trykkleif: Det sku egentlig stå Luftwaffe Vanilje. Da OsteFaen oppdaget dette, og rapporterte det til daglig leder Chuck Norris, ble den tatt av markedet.

-Luftwaffe der penis... Onnskhylten, dais menher dan banan: Oversatt: Penis Luftwaffe... Unnskyld, vi mente banan. Denne ble lansert i 1994, og tre år senere, i 1997, fant de ut om en ekstra ingrediens, som ble lagt til av selveste Chuck Norris. Da ble gjort klart at bananen ikke var banan, men penis-svette og kjønnshår, og produksjonen ble stoppet. Flere protesterte mot dette, siden det faktisk smakte banan. Da ble det gjort klart at det var Morten Ramms penis-svette og kjønnshår, forstod de alt. Luftwaffe.Inc ble saksøkt av flere som hadde fått klamydia etter å ha spist "Luftwaffe der penis... Onnskhylten, dais menher dan banan". I 2001 begynte produksjonen igjen, denne gangen faktisk med banan. Luftwaffe.Inc har ikke uttalt seg noe videre om dette.

-Luftwaffe ders sjukaladas der melkjensvair: Oversatt: Luftwaffe med melkesyre-sjokolade. Dette produktet ble lansert i 2001, sammen med ny-versjonen av "Luftwaffe der penis... Onnskhylten, dais menher dan banan". Produktet inneholder melkesjokolade, men ble omtalt som melkesyresjokolade fordi den Norske Kirke omtalte den som: "Altfor sur, for en fur, som heter gur. Nei, andaktsand, det ble feil... Kom på bazar!".

-Luftwaffe der fjandin vir gonen tommen der namnos: Oversatt: Luftwaffe med "Faen vi går tom for navn". Dette er det nyeste produktet, og ble lansert 1. Januar 2011. Det var da offisielt at de gikk tom for navn. Hva som er i denne vaffelen, vet vi ikke. Denne har solgt 156 vafler... OG DET BARE I NORGE! På verdensbasis har den solgt 5.652. Dette er ikke litt nærmt originalen, som har solgt 11.787.897. I 2011 har det bare blitt solgt 5, fordi Luftwaffe gikk konkurs samme dag som siste luftwaffen ble lansert.

Hvorfor gikk Luftwaffe konkurs?[rediger]

Jo. Siden Åg. T gikk av som leder, og kvittet seg helt med Luftwaffe.Inc i 1989, ble suksessen til en fiasko. Chuck Norris tok over som leder, og lanserte "Luftwaffe das Jordbærfasan". Det var dette som skapte epidemien "fugleinfluensa" 17 år senere. Folk sluttet å kjøpe denne, og det var da, i 1994, de skapte "Luftwaffe der penis... Onnskhylten, dais menher dan banan". Kjønnssvetten til Morten Ramm ble en stor suksess, helt til rettsakene i 1997. Da Luftwaffe.Inc hadde store økonomiske problemer da de gikk inn i det 21. århundret, lanserte de på nytt banan-vaffelen, sammen med den nye melkesyresjokolade-vaffellen. De klarte seg 10 år til, noe som var et under. De lanserte ingen nye produkter, men tydeligvis har Åg. T sittet på en god del bra oppskrifter til seriøse vafler, som vanilje, bringebær og sjokolade. Chuck Norris trodde visst at det skulle være ekle ting i, siden det var sperm i originalen. Men husk, det var bare for å overleve. Så vi skal nok legge skylden på Chuck Norris, ikke på Åg. T, som er ett geni. Tenk å lage vafler ut av luft!