Meningen med livet

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Hva er Meningen med livet? Dette er det spørsmålet som oftest tikker inn på e-posten til Gud, Jesus og verdensherskeren Chuck Norris. Ingen av dem har hittil svart på dette spørsmålet og i tillegg latt senderen leve for å fortelle om det. Forskere har derfor brukt mye tid og ressurser på å finne ledetråder i saken. Den mest kjente er dagboka til Mannen med ljåen.

Dagboka til Mannen med ljåen[rediger]

I den berømte dagboka til Mannen med ljåen står det nemlig skrevet noen ord om meningen med livet: MENINGEN MED LIVET, HVA ER DET? ALT JEG TAR PÅ DØR. HADDE JEG BARE KLART Å FINNE SVARET PÅ DETTE UNDERLIGE SPØRSMÅLET, SÅ KUNNE VERDEN BLI ET BEDRE STED FOR ALLE. (...) MIN LIVSOPPGAVE MÅ VÆRE Å FINNE SVARET. SELVE MENINGEN MED DØDEN MIN MÅ VÆRE Å FINNE MENINGEN MED LIVET. Forskere har sett på dette som et bevis på at meningen med både livet og døden er å finne meningen med livet. Disse forskerne bruker alt de har av tilgjengelig tid for å finne svaret, for det er jo dette som er meningen med livet.

Alternativ teori[rediger]

Noen mener at dette er feil, men at meningen med livet er å bli kvitt det. Disse er samlet i organisasjoner som Finsk selvmordsforbund og lignende, og bruker all sin fritid på å dyrke sin teori. Dessverre finnes det ingen vitenskapelige beviser på at dette kan stemme, så hele forskerverden ser på dem som hedninger.

42[rediger]

Enkelte forskere har kommet frem til at svaret på dette meningsfulle spørsmålet er 42. Flere andre studier kommer også frem til samme svaret, men stiller spørsmålstegn ved spørsmålet. En teori som er heftig proklamert er at spørsmålet egentlig er "Hvor mange veier må en mann krysse?".

Matematisk formel: Meningen med livet.jpg

Ergo meningen med livet er 42


Se også[rediger]