Mote

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Mote (ofte utalt som motæ) er en bakteriesykdom som gjør enkelte ting som klær som stort sett i utgangspunktet er stygt virker pent, noe som er veldig smittsomt. Det spres fort, de fleste får bakteriene via mote-blad, mote-butikker og reklamer på TV. Merkelig nok liker de fleste mote, og er tydeligvis ikke noe redd for å bli smittet av sykdommen. Alle vil ha den, for mange er mote veldig viktig. får man bakteriene går f.eks i klær med Ole Brumm eller Hello Kitty-motiv. gjennom hele 70-årene pluss hele 2002 gikk man i slengbukser. i 2003-04 måtte jentene mellom 16-39 år gå med bar mage.

Mote oppstod i steinalderen, da en dame på 30 oppdaget at den prikkete overdelen og de prikkete skinn-skoene matchet. Siden den dag har moten spredd seg over hele verden, og det er allitd noe nytt som dukker opp. Symptomene er enn vill trang til å shoppe, skriking ved synet av klær, vesker, smykker, osv., lesing av mote-sidene på jente-blader, og tom bankkonto.

Moten smitter mest på jenter, og er vanligest etter de har fylt 11-12, men kan gi seg ved 40-årskrisen. Gutter kan også bli smittet. Gutter med sykdommen er ikke veldig populære, så jeg foreslår at dere prøver å holde dere unna alle smittefarlige jenter!