Nemesis

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«O Tannenbaum, o Tannenbum, wie Treu sind deine Blätter... å, det var deg, ja. Jeg har også hørt disse dumme ryktene om at nemesis gjør at man bommer med snusen og ønsker å ta livet av alle som ikke ser ut som deg, men jeg tror det bare er tull. Jeg har selv spist nemisis i flere år, og har ikke blitt rammet av symptomene ennå.»

- Henrik Ibsen om Nemesis

«Heinriiiiich! Slutten mit å prate mit den dummkopf! Senden han til propagandaminiteren! Und iche syngen min sang! Bitte?»

- Adolf Hitler om Henrik Ibsens meninger

«Jeg bruker dem i stor grad, og jeg har ingen tro på at de ødelegger andre veseners naturlige setningsoppbygging.»

- Yoda om Nemesis

Nemesis er en fiskeart som tilhører Lobotomi-familien. Den er en stor del av mineralriket. Den er også kjent for å slåss mot Jedifisker, som oftest om limegrønne Grandiosa-biter. Må ikke forveksles med Nemi-lisser.

Utseende[rediger]

Nemisis (Nemisis er flertall, og ikke et forsøk på å få deg til å tro at de har noe med Nemi å gjøre. Det er Wikipedia sin jobb) er lette å få øye på i vannet. Nemesis er selvlysende lilla med dødningehodetatoveringer på haleflippene (som er større enn selve fisken), og er alltid utstyrt med masse "bling" (forkortelse for Bud Light, Ingenting og Noe Grønt). Man kan se at en nemesis er velbrukt vha. rusten som danner seg i øyne og haleflipp.

Bruksområder[rediger]

En nyfanget nemesis kan brukes til å kjempe mot noen du ikke liker. (Jeg ønsker ikke å nevne noen, i og med at disse personene kan få gode ideer og begynne å slåss mot seg selv. Unnskyld meg litt, må bare gå og finne to sverd, et til hver hånd.) dette betyr at dere må finne på noen selv.(Georg Wanker Bush, sorry, kunne ikke dy meg). En mer velbrukt nemesis kan kastes inn i nærmeste dødsstjerne (Wikipedia-dødsstjernen er et perfekt mål) ettersom rivalene der mest sannsynlig vil prøve å bruke nemesisen mot deg, og ettersom den er velbrukt og rusten, vil de bli utålmodige, deretter gale, og rive armene av hverandre, så du kan erobre dem med største enkelthet. Du kan også spise den, men da vil du bli forgiftet og dø... sa jeg det? Jeg mener.. nemisis smaker kjempegodt, og du vil ikke bli forgiftet og i hvert fall ikke dø! Neineinei... ehh... (host).


Hvordan fange (og tilberede) en nemesis[rediger]

1: Rop ut parringsropet ("Obi-Wan Kenobi, your end time has come!" er et passende parringsrop ettersom nemisis i flere mils radius strømmer til deg for å se en hovedrolle i en film dø). Dette hadde funket hvis nemisis i det hele tatt hadde hatt parringsrop.

2: Finn en lyssabel (finnes i Cornflakes-pakker) og kjemp en hard kamp mot nemisisene. Du vil fange mange nemisis på denne måten, ettersom nemisis ALLTID taper, selv om de har vunnet kampen. HA! De trodde aldri jeg skulle kunne skape et paradoks som ødelegger universet! Hva sier dere nå?

3: Tenn et bål ved hjelp av nærmeste Evergood-fabrikk (en napalmbombe i et kjellervindu gjør susen. Nå kan du kaste fisken inn, og dermed få den stekt under åpen himmel.

4: Samle opp asken etter fiskene, og spre den over Ganges.


Lynkjappe fakta[rediger]

  • Nemisis er/var Senator Palpatines favorittrett (det er derfor han er død).
  • Nemisis ble skapt i den samme togulykken på Lillestrøm som utryddet dinosaurene, bortsett fra at denne var i Bergen.
  • Nemisis ble påstått brukt som fly, men vi vet at dette ikke er sant, ettersom de fungerer best som helikoptere.
  • Nemisis kan kvekke.
  • Jeg er tom for lynkjappe fakta.
  • Seriøst!
  • Det er pinlig!
  • Ikke les videre!
  • Vær så snill?