Nordmenn

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

En nordmann er mann eller kvinne som har vokst opp i landet kalt Norge, eller Noreg for de som snakker det aller nyeste språket Nynorsk. Nynorsk snakkes av de som lager tunnelene på vestlandet og av dem som lager saft og er med på Idol. Nordmenn hater øyekontakt og har hytte på fjellet. Mange snakker aldri med naboen, bortsett fra i fylla eller i syden. I syden er alle nordmenn venner. Mange nordmenn blir kalt Poteter av helt nye nordmenn som Mulla Krekar. Det kalles rasisme, men ingen nordmenn er rasister. Alle nordmenn er forresten drit rike.

Nordmenn er utrolig glade i å fortelle folk fra andre land om Norge. Vi synes generelt at Norge er best i alt. Vi er bra på olje, men enda bedre i fotball synes vi. Vi forteller ofte utlendinger om hvor rå Noreg var i andre verdenskrig , og at Kjetil Rekdal scora på straffe mot Brasil i 1998. Vi har også de fineste damene i verden.

Mange eldre nordmenn abonnerer på en lov kalt janteloven, men den yngre gen, og blir sannsynligvis statsminister senere. Den yngre generasjonen (født etter 1980) er å foretrekke.