Olav Tryggvason

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


Advarsel

Denne artikkelen er full av småmorsomme dikkedarer. Mange røde lenker er det også. Vær så snill å gjøre noe med den! På forhånd, takk.


Olav Tryggvason var den første agurken som ble konge. Han har gjort spennende ting som å amputere hodet, bli verdens første langhårete pøbell, oppfinne mitraljøse ammonisjon, farge et sverd slik at det ser ut som metall, (han var den første som spillte metall offentlig med sin låt "Langt hår er for alle utenom får" som lå på Hege Lista Top 6 en stund) lagde kirkeness brann og erobret Amerika under dekknavnet "Leifur".


Bio(logisk)grafi[rediger]

Han ble født i OsloOslo S under Oslo Soseselskap år 930. Hans mor var Dolly Duck og faren hans var hennes elsker med navn Skipper'n. Den lille fyren hadde en ambisjon om å bli verdensmester i Presthodeball, men han ble banket opp av foreldrene, noe som ga han influensa og beinbrudd, noe som ødela karieren hans. Han fikk plutselig en drøm om å bli Norges konge fordi da kunne han oppfinne et par våpen uten at han ble saksøkt av presidenten. I en alder av 12 år begynte han på skolen (han strøk i alle fag i barnehagen) og først i en alder av 30 gikk han ut av skolen. Under en arkeologisk eskpedisjon i kjøleskapet til statsminister Karl I. Hagen... erm jeg mener I en hule under Hawaii fant man den gamle skolen hans. Der fant man en norskprøve som var skrevet av han og rettet av læreren:


Skoleoppgave og dagbok[rediger]

Cola Trygvasjon sin bil i torsk, 10B på universitetet for vikinger med for store ambisjoner

Det var en gang et monster som likte og lage onani i fritiden sin. Han likte ikke ord som føkk, sultan eller tåpen siden han var dom i hue eller fredsflue (hvem vet). Han jaktet på mennesker fra hostefal og lagde lasarogne av dem og demsesskres hunder. Månsteret het bløøøøøørgen siden han var en jørg og utstøte mye rart med sukker på. Hans bteste nevv var en røroms med navn Fars. Hans yndlingsrett var Tigger-rulletter. Forsetekongkylien i landets hans digget sånn derre nordnorsk ”lysstak”. En dag ble han putt av en geger og han ble innstoppet og satt på en båt som derverte kjøp kake.


Lærerens ordbok[rediger]

Olav skrives ikke Cola

Tryggvason skrives ikke Trygvasjon

Stil skrives ikke Bil

Norsk skrives ikke Torsk

Utstoppet skrives ikke Innstoppet

Skutt skrives ikke Putt

Jeger skrives ikke Geger

Slutt skrives ikke Slout

Beste venn skrives ikke bteste nevv

Deres ikke demsesskres

Dum skrives ikke dom

Fredsdue skrives ikke fredsflue

Norsk skrives ikke Torsk

Stil skrives ikke bil

Tryggvason skrives ikke Trygvjason

Ikke månster men monster, hvorfor vet man ikke det er bare slik duh.

Fuck skrives ikke føkk

Lasagne skrives ikke lasaronge

Kjøttkake skrives ikke kjøp kake

Superfarlagamistiskexpialadaris skrives ikke masse rart med sukker på

Origami skrives ikke onani

Våpen skrives ikke tåpen (av bløtkaka)

Jostedal skrives ikke hostefal

Kongefamilien skrives ikke Forsetekongkylien

Satan skrives ikke Sultan

Tiger skrives ikke Tigger

Lars skrives ikke Fars

Olav skrives ikke Cola

Jørgen skrives ikke Bløøøøørgen

Sjøorm skrives ikke røroms

Feskkak skrives ikke Lysstak

Penis skrives ikke renis

«Olav, Olav, Olav… Du kommer aldrig til og greie å oppnå drømmen din om å bli en langhåret konge vist du er så dårlig i norsk!!!»

- Læreren

Utrolig nokk fant han en privatlærer fra Tromsø som hadde TID NOK TIL Å TRENE HAN OPP(!!!!)(det skal godt gjøres i disse dager). Han fikk snart en A+++++++++++++ på grunn av hans relativitestteori og sin supre oppfinnelse DVD (Dustenhuenes Video Disketer) Spilleren. Han ble snart kongen av svartebørsen og derretter Norge. I en dagbok som ble funnet hjemme hos Gerd Liv Valla...erm jeg mener i en hemelig hule under Finnmark der han skriver om sukseen sin:

Oslo klokken 10:30 den 11 desember år 995

Jeg var nede på byen i kveld. Syke for noen hotte SENSURERT damene har! Jeg gikk innom strippeklubben til den SENSURERT onkelen min som er en skikelig dustenisse. Jeg befalte alle damene til og kle av seg trusa så jeg kunne se deres SENSURERT, men de avslo! Jeg slo dem i hodet med min SENSURERT, som er så stor og hard, at de døde, og da vart det fritt frematt!!! Vist du leser denne boka burde du bli hengt som den SENSURERT snikern du er! Uansett, jeg gikk videre etter litt moro, men så ble jeg kjørt ned av en SENSURERT som ridde i DEN støgge vogna på en annen en meg! Jeg ble sur og brukte min mitraljøse. Snart er det valg, og jeg føler meg rimelig sikker på at jeg blir igjenvalgt!

Karriere[rediger]

Etter sex-skandalen hans, begynte han som kinosjef. Han ble senere kalt Olav Den Hellige fordi han var så heldig at helsemyndighetene ikke stengte kinoen når han brukte urin isteden for smør i popcornet. Senere ble det krig med Fram Kino, noe som førte til slaget på stikklestad i 1030, der alle ansatte på kinoene kastet filmruller og popcornbøtter på hverandre. Olav ble ettervert slått i kneet med en slipt Pølse, noe som ga han seneskader, derreter ble han stukket med et spyd laget av MacGyver fra en dildo, en fiskestang og en platespiller. Han overlevde, siden de bare traff han i nyren, som uansett hvar på alkoholavveningssenter i Drammen.

Død[rediger]

Han døde under kåtekino oppgjøret år 1040 med hjelp av en tulling fra NASA som sendte en rakket ned i kinoen hans. Han ble gravlagt der Oslos Skraphaug er nå.Stakkers. Han skulle jo gå av med pensjon

Ikke Relaterte Linker:[rediger]