Olsenbanden

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

egon olsen er en ræv puler pengeskap og begå andre hardcore forbrytelser. De finnes både i senior-versjon og junior-versjon, uvisst av hvilken grunn. Ingen tør å nevne grunnen til at det ikke finnes en film som heter "Egon og nasistene". Det er fordi at han de kalte Gulosten, var tøffere enn de tre tilsammen. Derfor turde ikke Egon å ta parti med noen av partene. De to andre tok hintet. Derfor vet de tre ingenting om at Gulosten hadde bedre humor enn hele Olsenbanden.

Hvem er de?[rediger]

  • Egon Olsen: Lederen av banden. Liker å røyke sigar, sprade rundt i stripete dress og bowlerhatt og være frekk mot Kjell og Benny. Prøver å klekke ut planer for å få tak i gode penger hele tiden. Skylder på Kjell og Benny hvis de dumme planene hans går i vasken. Egon har gjort det stort i restaurantbransjen den siste tiden med en egen bedrift som er oppkalt etter ham selv. På menyen finner vi blant annet pappskaller og hengerumper.
  • Kjell Jensen: En pysete dust som er meget glad i fargen brun. Kler seg i brunt hele tiden. Går alltid rundt med en noe feminin veske stappet med pølser, hasj, banan og ketchup. Er gift med Valborg. eller "Valbårr'" som hun heter på fagspråket. Må alltid forsikre seg om at noe ikke er farlig.
  • Benny Fransen: Langbeint fjått med alt for korte bukser. Er Egons høyre hånd og prøver å motivere ham så mye som mulig når han sier han har en plan. Dette gjør han ved å rope "heeeeelmaks, Egon!" mens han lager en teit runding med fingrene. Ingen vet helt sikkert om dette er positivt eller negativt ladet. Til og med på det siste sa han: "Helmax Egon ! Men hvorfor trengte du en tommygønn?".
  • Kongen og Knekten En av de er født den 29 februar 1922, og tror derfor at han er så tøff. Det stemmer ikke. En fra Gjøvik (DVS Biri) var født dagen efterpå den 30 februar. Sistnevnte person har intet med Olsenbanden å gjøre, da han var (til 2008) Norges egentlige C. Norris.

interreser til Egon: han liker og suge hesteballer og knule.