Panikkrydding

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Panikkrydding er faktiskt et velkjent norsk begrep som ikke alle vet eksisterer, men som stortsett alle har erfart - eller kommer til å erfare. Begrepet omfatter logisk nok en sammensetning av ordet "panikk" og "rydding". For å kunne forså ordet må det deles opp i flere ledd.

Fase 1[rediger]

rotet har over en stund samlet seg i rommet. Du har bestemt deg for å rydde opp så snart du i det hele tatt gidder. MEN det er ikke nå, heller ikke i morgen, eller dagen etterpå, du aner nemmlig fred og ingen fare, og venter ikke besøk. Den siste halvdelen av ordet, "rydding", har gjort seg kjent for deg.

Fase 2[rediger]

Det ringer på døren! Du ventet ikke besøk!!!! Den første halvdelen av ordet har gjort seg kjent, "panikk"Fet tekst!!!!! Panikken har inntatt hele deg og fylt resten av rommet som på tiden nå ikke er fyllt med rot.

Fase 3: Du springer frem og tilbake, kommer ingen sted, rotet har ingen ende og det er umulig å bestemme deg hvor du skal begynne å rydde.

Fase 4[rediger]

Rotet er ute av stuen, alt er presset inn på et rom, inn i et skap eller stuet under sengen.

Fase 5[rediger]

Du kommer deg til døren. Og åpner, men det er ingen der.

Fase 6[rediger]

Realitetsfasen. Du innser at vedkommende har forlatt trappen da det tok for lang tid å "rydde". Du har ryddet forgjeves! Faktisk kjennetegner panikkryddingen også at det faktisk er mer rotete nå enn før du begynte å panikkrydde. Du kommer aldri til å rydde opp dette rotet siden du vet at det tar minst 2 timer å få orden på å nå ned til det normale underlaget på den store dyngen med rot.

Fase 7[rediger]

Du lover deg selv å holde det ryddig fra nå av...fasen 7 inneholder også en velkjent del 2 som ligger i underbevistheten: del 1 på fase 7 kommer aldri til å skje.
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!