Petter Smart

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Petter Smart ble født for omtrent 160 år siden, men ingen hvet hvor. Foreldrene til petter er aldri blitt nevnt i noen Donald historie fordi de ingen har sett dem .Siden omtrent 2.min etter at Petter ble født. Petter ble videre oppfostret av Bill Gates som lærte han å bli en sånn nerd som han er nå.

Tidlige tegninger.[rediger]

Ikke mobb kammeraten vår. Sier Gneist.

Oppveksten hans var ikke lett for det, Petter ble mobbet av mange på skolen. Han ble fakktisk mobbet helt til han begyndte i 10.klasse da møtte han Gneis. Gneis jagde vekk alle de som prøvde å mobbe petter. Etter det har de vært mye sammen, og det hender ofte at de besøker hverandre (uten at vi skal gå inn på detaljer om hva som fåregår da).

Dyremishandling skandalen.[rediger]

En tidlig versjon av tenkehatt.Med 1 kråke.

I voksen alder har han startet ett eget sted hvor han finner opp ting på bestilling. dessverre er det noen som utnytter at Petter er "den uskikkelige lille gullungen" han er, og får han til å finne opp verdifulle oppfinnelser for dem helt gratis. Dette gjør at Petter bor i ett lite falleferdig hus. Men Petter er ikke så uskyldig som du kanskje tror. Han lar nemlig noe av frustrasjonen over å måtte finne opp så mye gå utover tre fugler han holder fanget i en pipe, denne mishandlingen av dyr går under dekknavnet "tenkehetten". Venner. Petter smart er gode venner med Donald Duck og har alltid hjelper onkel Skrue Mcduck. Petter smart har en liten hjelper og null kjæreste ,men han har tenkehetten som han byttet utt med robot fugler i hatten sin , da levende ble for mye arbeid. Petter Smart er en smart gås.