Plage

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
logoen til LIP. Landsforreningen for Irriterende Plager.

Plage er en betegnelse for en person du skulle ønske ville dra til Gokk . En Plage kommer sjelden alene, og du kan da raskt ende opp med plageånder, plageånder skal ikke tas for lett på, da de kan plage vettet av deg.

Opphav[rediger]

Den første Plage ble obbservert sånn ca Ukjent f.kr. Det er en viden kjent og akkseptert faktasettning at Moses var den første plageånden. Ett stempel han fikk da han kom trillende ned fra ett fjell med noen steintavler, og ville ha folk til å følge regler.

Kjennetegn[rediger]

En plage kan heldigvis sees på lang avstand. Det går ofte også frysninger nedover ryggen, og skulle plagen komme for nærme vil det fremkalle brekkninger. Ett annet sikkert tegn på at en plage er i annmarsj er traktorcaps, FK-kjeledress, Smykke med kors-motiv(innleder ofte en samtale med "Har du hørt om Jesus?" og for ikke å glemme politkere.

Hvordan bli kvitt en plageånd[rediger]

Har først en plage kommet for nær er det uhyre vanskeligt å få han bort. (Derav navnet plage) Heldigvis er det opp gjennom tidene opparbeidet mange metoder for å bli kvitt plager.

Traktorcaps: gjennta hvert ord han sider, samtidig som du klør deg i skrittet og sier du må på do.

FK-kjeledress: Si noe negativt om John Deer.

Kristne: Start hver settning med faen/satan/helvette eller jævla, suppler gjerne med noen forbannelser på ett utdødt språk. Still totalt irrellevante spørsmål. Eks: "Tok Jesus av seg sokken før han gikk på vannet" osv.

Politikere: Tricky skapning, men du kan selvsagt spytte ut en liten løgn å si du alt stemmer på deres parti. De vil da bli så fornøyd at de stapper penner/buttons/linjaler/osv i lommene dine og beveger seg videre til neste offer.