Politiets bursdag

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Hver måned foregår det undergrunnsfester i forlatte kjellere på kjøpesentere rundt om i byen. Noen ganger kan de også forekomme ute i båten. Hvis du kommer over en slik fest, bare snu og list deg forsiktig vekk, du har nemlig dumpet over en av Politiets båt bursdagsfest .

Hver måned , når hodeskallen banker, og en stakkars person skal ut og kjøpe melk, øynene lgger på halv time , og hendene er ikke like stødig på rattet, da dukker dem opp, smilende og vinker en nervøs en inn mens de stapper et rør til deg som du skal blåse hardt i. Deretter ordene "vognkort og førerkort takk!" Etterfulgt av penneskraping med noen klekkelige tall som svir et sted der sola ikke har fått med seg at du er.En liten bakgrunnshistorie.[rediger]

Politiet gjør en god jobb, men de er ganske emo av den grunn at bursdagen deres aldri blir husket. Dette tok de opp med Politisjefen som feide dem vekk og sa det fikk de bare tåle. Politisjefen lo godt for seg selv siden alle husket bursdagene hans. Politiet gikk sammen og laget en slagplan, hver måned skulle de stå plassert på strategiske plasser rundt om i oslo, med ballonger forkledd som alkoholtester. Dem som ble vinket inn og ikke fikk ballongen til å sprekke måtte betale en klekkelig bot som ble gjemt unna statskassa, og heller gikk direkte til barna og kaker, samt presanger til hverandre.

I mange år gikk dette bedre en forventet, og mange lykkelige dager ble feiret i felleskap. Men lykken tok for slutt da Politiinspektøren kom over dem når de hadde leid lokalene til Securitas. For å stoppe dette begynte han og avskaffe ballongalkoholtestene, og istedet erstatte dem med digitale, og politiet ble tvunget til å flytte festene sine i enda mer hemmelighet. Bøtene ble også satt opp siden de ikke lenger har noen til å blåse opp ballongene sine for seg.

Så husk dette, neste gang du blir stoppet en søndag, politiet har mye å hevne.