Røyk

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Morgenstund har røyk i munn.»

- Nikotinvrak om røyk

«Drit og møkk og sjo og hei, røyken dreper ikke deg! Røyker du? Så røyker jeg, så kan vi dele gravplass, du og jeg. Men hvis du ei tar røyken i kjeften, da du kanskje slipper kreften.»

- Fyr som døde av kreft om røyk

Røyk ble først oppdaget av Ottar og Eirik da de var på padletur til Japan. Da han kom hjem og viste slavene sine dette, foreslo den med det mest bedritne håret å røyke denna "shitten". Lars syntes dette var en god ide, og reiv av seg en finger, dro av skinnet og la tobakken oppi. Dette syntes de alle smakte godt. Tobakken ble senere markedsført av Lars, kalt "TurKamerater".

Bruksområder[rediger]

Det finnes røyk i sportsdrikker, tannbørste, dassvasker, og penisrenser. og ikke minst men selve sigaretten man får kjøpt i butikken. For Lars Monsen er det vanlig å selge røyk, hasj osv til mindreårene. Røyk kan til tider være svært underholdende ved at man lager figurer mens man blåser den humoristiske røyken ut av lungene.

Alle vet at røyk er kult. Det er derimot usikkert om 12 år gamle guttebarn får større tiss av å røyke, alle skoler i Norge har innført obligatorisk røykepause mellom hver skoletime for å støtte opp om forskningen på dette viktige feltet.

Den mest utbredte holdningen innen rikspolitikken er at man bør vente med å røyke til man er 18, dette vil muligens føre til en jevnere fordeling av godene siden 18 åringer som regel betaler skatt.

Røyken kan føres inn gjennom bokstavelig talt alle kroppsåpninger. Den mest kjente er munnen og inflitrere røyken inn lungene. En annen kjent måte er å rumpepuste røyken inn i anus. Det krever år med erfaring men er kjent for å gi den sterkeste nikotin rusen som er mulig, og man kan oppnå en såkalt supernikotinmega rus, og det kan være fare for at man besvimer.

En måte å blåse ut røyken blir kalt øreblåsing. Øreblåsing er når man puster ut røyken gjennom ørene. Men for å få dette til må man ha rene øreganger og år med erfaring.

Kjente Røykere[rediger]

1. Lars Monsen - "Røyk er sunt og godt" 2. MacGyver - "Det er så mye forskjellig du kan bruke røyk til altsa" 3. Gandalf - "Høh, røyk? jeg røker bare hasj." 4. julenissen - "ho ho hark jeg røyker småe drittunger" 5. Høybråthen - "De som ikke røyker kan vel spise ute!!? Vi vil ikke ha den derre usunne, friske lufta!" 6. Halvårsen - " Røyken er en god kosthold, vi trenger ikke mat vi "

Andre navn for røyk[rediger]

MiniTisser Kølle Sigg Sigarett Tobakkspinne Voksengodteri MacGyver's Snack Kan du røyke chin ga ching fuu fuuk ye buyy Kreft Pinne