Rettsiden

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
En kjent nordbygding

«Utrolig, rett og slett utrolig!»

- Chris Brown om Sørsia

«Mammut, mammut, argh!!!»

- Per-Kurt om Sørsia

«Me not understand?»

- Anonym Glomfjording om Sørsia

«Jeg var på Rettsiden en gang! Fantastisk natur!»

- Lars Monsen om Sørsia

«Rettsiden er HOT!»

- Paris Hilton om Sørsia

«Vi bodde der en gang, men vi måtte flytte!»

- Adam og Eva om Sørsia

Søndre Meløy[rediger]

Søndre Meløy, også kjent som Sørsia eller Rettsiden er den dominerende delen i Meløy Kommune, Nordland.

Rettsiden, et idyllisk landskap, bedre kjent som Himmelen

Meløy[rediger]

Retten til tittelen "Rettsiden" er et stort diskusjonstema blandt kommunens ungdommer. Det er til og med egne diskusjonsgrupper om temaet på nettet. Ungdommen på "Nordsia", som er hjernevasket av sine patriotiske foreldre, mener at DE er innehavere av tittelen "Rettsiden". Dette er en tro som blir oppretthold grunnet Nordsidens mange fantastiske prosjekter, som f.eks: meningsløs utbygging av havneområder, reising av enorme, evigvarende jordhauger og random konstruering av rundkjøringer. Men til tross for dette er altså Sørsiden de som har den juridiske retten til tittelen. En av mange grunner til dette er at gjennomsnitts-IQen på Sørsia er 125, mens for å oppnå lignende tall på Nordsia, må man LEGGE SAMMEN IQen til samtlige beboere. Andre grunner inkluderer bedre utseende, bedre kroppslukt og betydelig bedre munnhygiene hos Sørsias beboere.

Rettsidens historie[rediger]

Tidenes morgen: Gud skaper jorden og på den et paradis. Han kaller stedet Eden. Her skaper han de første menneskene; Adam og Eva. Men siden Adam og Eva ikke gjorde annet ann faenskap i hans elskede Eden bannlyser ham dem og legger ned hele Eden.

8.000 f.kr: Gud gjennopptar det gamle Eden-prosjektet sitt og perfeksjonerer paradiset. Han kaller området Kanaan.

1.500 f.kr: Gud prøver å lede Moses og gjengen hans fra Egypt og til Kanaan, eller "landet av melk og honning" som han selv kaller det. Desværre er Moses' rettningssans like god som flyteevnen til en gråstein, og etter 40 års vandring ender de opp i Irak.

370 f.kr: Platon skriver en beretning om det legendariske stedet i nord, men pga. Copyright kan han ikke kalle stedet Kanaan, så han kaller det "Atlantis" i stedet.

120 f.kr: Kanaan skifter navn til Sørsia.

År 0: Jesus blir født i en stall i Vassdal.

30 e.kr: Sørsia begynner i stor stil å deportere kriminelle, neandertalere og andre uønskede individer over fjellet i Bjærangsfjord og over til den uutforskede, ville Glomfjorden.

250 e.kr: Etterkommerne fra de deporterte kriminelle har nå skapt et primitivt samfunn bak fjellet, og i despereasjon etter å skape seg et navn kaller de området sitt "Nordsia".

800 e.kr: Sørsia og og Nordsia danner kommunen Meløy og oppretter fergesamband mellom områdene.

1030 e.kr: Den siste neandertaler dør i Mossvolddalen. Nordsiden er i sorg etter å ha mistet sin skarpeste hjærne.

1457 e.kr: Kriminelle og andre uønskede individer begynner igjen å bli et problem i kommunen, og beboerne ber Gud skape et bunnløst, sort hull ute i ødeamarka mellom Sørsia og Nordsia, hvor de begge kan dumpe sitt menneskelige avfall. Resultatet blir Glomfjord.

1863 e.kr: Det bryter ut borgerkrig mellom Sørsia og Nordsia etter at begge sidene nekter eierskap over Glomfjord.

1864 e.kr: Borgerkrigen slutter med Nordisk nederlag, mye grunnet det faktum at mens Sørsia sloss meg gevær og flintlåspistoler, sloss fortsatt Nordsiden med pinner og småstein. Den endelige slutten av krigen blir det kjente Slaget ved Kilvik, hvor 300 soldater fra Sørsia holdt stand mot 15.000 nordiske berserker i 3 dager. Til slutt gav Nordsiden opp og overga sine styrker til Sørsiden. Det hele ende med 7 tap for Sørsiden og 2677 tap for Nordsiden.

1874 e.kr: Sørsiden feirer 10 år meg fred ved å gi seg selv tittelen Rettsiden. Nordsiden nekter å annerkjenne det nye navnet, og i ren misunnelse hevder de at DE er de rettmessige eierne av tittelen.

1900 e.kr: Glomfjord, som i likhet med dens innbyggere har blitt glemt for over 150 år, har nå utviklet seg til et fungerende samfunn, og en søt, liten industripark har blitt bygd.

1922 e.kr: Nordsiden bestemmer seg for å sabotere Sørsidens skjønnhet og begynner å smelte den berømte Engenbreen. Dette er en smelteprosess som gikk VELDIG sakte.

1940 e.kr: Norge blir invadert av Tyskland, og Hitler besøker Sørsia. Han blir mektig imponert over områdets skjønnhet og kaller området "Naue Thule". Det ser lenge ut til at Hitler har funnet fred og at verdenskrigen går mot en slutt. Men desværre insisterer Hitler på å få se på området bak fjellene, og resultetet blir en kraftig sjokkskade. Denne sjokkskaden manifestiserte seg gjennom en tvangslidelse som gjorde at Hitler var avhengig av å brenne jøder så lenge han levde.

1952 e.kr: Rock n' Roll blir oppfunnet på Forøy.

1986 e.kr: Svartistunellen blir bygget for å gjøre kommunikasjon mellom områdene lettere. Dette viste seg senere å være bortkastet, ettersom kun rundt 12% av Nordsidens beboere hadde evnen til å snakke.

2000 e.kr: Nordsiden har nå sett seg lei av årevis med undertrykkelse og starter en "kald" krig mot Sørsia. Krigen utkjempes hved hjelp av konenasking, baksnakking, hat, løgn og bedrag.

2008 e.kr: Kampen er på sitt heteste! Eh.. Kaldeste!

2011 e.kr: Glomfjord erklerer uavhengighet og blir UBG (United Bygds of Glomfjord). Dette kommer totalt uventet på resten av kommunen ettersom det var almen tro at området var ubebodd.

2012 e.kr: sykt bra narsh i ringveien 2

2036 e.kr: Sørsia bestemmer seg for å ende krigen en gang for alle og forteller Nordsiden at nissen desværre ikke finnes. Nordsiden er i sorg.

2040 e.kr: President Johnsen erklerer at Sørsia er og blir innehavere at titelen "Rettsiden". Det skal nevnes at Presidenten selv kom fra Sørsia!

2041 e.kr: Nordsia søker om å bli egen kommune. Får avslag.

2060 e.kr: UBG beleirer Nordsiden uten noe nevneverdig motstand og gjør området til en del av UBG.

2062 e.kr: Kong Raymond av UBG vil utvide landets grenser. Angriper Sørsia.

2063 e.kr: Krigen raser mellom robothærene fra UBG og de genetisk forbedrede soldat-klonene fra Sørsia.

2064 e.kr: Gud oppdager hva som skjer og sender sin sønn Jesus ned til Sørsia i form av en gigantisk robot-Jesus med laserøyne. Jesus knuser all motstand og UBG blir endelig beseiret i Slaget i Bjærangen, hvor Sørsias styrker ble ledet av Jesus ridende på en enorm Velociraptor og Nordsiden ble ledet av Kong Raymond ridende på en monstertruck-transformer! Slaget sies å ha vært så epic at øynene på tilskuere tok fyr ut av ren epicness, og kvinner helt ned i 12-årsalderen fikk orgasme bare av å være i samme område.

2070 e.kr: Jesus vender tilbake til himmelen på sin Harley Davidson og sier de udødelige ordene; "Hasta la Vista, Babyboy!". Hele området som tidligere var kjent som Meløy Kommune er nå under Sørsias styre.

2080 e.kr: 3. Verdenskrig starter når en atomeksplosjon legger Glomfjord øde. Det viste seg senere at eksplosjonen var et resultat av dårlig orden på laboratoriet ved Glomfjord VGS.

2083 e.er: Filipinene bomber dritten ut av hele Norge og Sørsia legges øde. Den resterende befolkningen er blitt zombier.

2090 e.kr: Gud skammer seg over å ikke ha hjulpet Sørsia under krigen og bestemmer seg for å skjule sine feil ved å la Sørsia synke i havet.

5000 e.kr: Filosofen Platonius av Onøyæ skriver en beretning om Sørsiden. Han kaller den "Atlantis v.2" og den blir en bestselger.

Triva[rediger]


- Filmen Avatar (2009) er basert på en ferietur James Cameron hadde på Forøy Camping.

Alternative navn[rediger]


  • Søndre Meløy
  • Himmelen
  • Eden
  • Kanaan
  • El Dorado
  • Utopia
  • Paradis
  • Cielo

Stedsnavn[rediger]


Rettsiden består av:

Engavågen Halsa Bjærangen Vassdal Holandsfjord

m.m

Skillet[rediger]


Mange påstår at skillet mellom rettsiden og feilsiden er Svartistunnellen, noe som er feil. Svartistunellen ligger faktisk på rettsiden.

Glomfjord, også kalt: Hullet, Skammen, Hasjisplassen, Hølet eller "Førbanna fettplass" er derimot skillet. Ved nærmere diskusjoner og nå er vi blitt enig om at Svartistunnellen er skillet, når du er kommet ut av tunnelen på sørsiden er du kommet til rettsiden.