Statskassen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Statskassen er en mystisk gjenstand som staten visstnok pøser mye penger inn i, en av de spesielle egenskapene til statskassen er at den konstant er nesten tom, uansett hvor mye penger man trykker inn i den, enkelte spekulerer derfor på om regjeringen i Norge rett og slett sitter på et sort hull. Andre sier at statskassen rett og slett skaper noe som man kaller en pengestrøm.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Pengestrømmen[rediger]

Menigfolk som påstår å ha sett statskassen, påstår at den skaper noe som man har navngitt pengestrømmen, politikere blånekter selvsagt at pengestrømmer eksisterer i det hele tatt, tegninger som har blitt laget av pengestrømmen antyder at pengestrømmen ender bl.a. i lommene til rikfolk og politikere, fattige land i Afrika og andre nasjoner. Enkelte påstår at en pengestrøm ut til fattige land kan føre til noe som kalles en narkotikastrøm inn i landet vårt, men de fleste som påstår dette blir regnet som konspirasjonsteoretikere.

Enkelte mener også at det iblant har blitt skimtet en lisensstrøm for dårlig underholdning som ikke engang gamle kjerringer vil se på mot NRK sine hovedkvarterer, om dette stemmer er det stor enighet at det pengestrømmen har skylden for dette.

Pengevirvel[rediger]

Når enkelte tegninger av pengestrømmer overlappes, syntes det til å skape noe som man har kalt en pengevirvel, denne pengevirvelen har blitt teoriesert til å generelt å flytte papirer mellom og inne i skattevesenet og andre offentlige anlegg, men det anses til å være en ganske svak effekt og utregninger viser til at det trengs over 799 kroner til å flytte 50 gram med papir per meter.