Sveiseblind

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Sveiseblind er noe som oppstår ved en riktig sammensetning av såkalt hjemmebrent, 96 eller dertil egnede fludium, sammen med minst mulig blandevann, som brus av sorten Fanta, Solo, Hamar og Lillehammer Julebrus, Sprite og 7UP. Blandingsforholdet bør helst være minst blandevann, mest alkoholprosent.

Bør inntas tidlig på ettermiddagen, gjerne rett etter kirketid. Dette er mest vanlig på landet, altså utenfor tettbygde strøk og og dalstrøka innafor. Dette for å oppnå en positiv effekt overfor frue, samboer eller elskerinner så tidlig som mulig. Øvrigheta forøvrig bør ikke inviteres eller gjøre bekjent med dette vidundermiddelet da det kan ha en kostbar effekt dagen derpå. Rabatt oppnås gjerne hos utvalgte grossister dersom man er medlem i Norsk Blindeforbund, svaksynte må regne med mindre rabatt siden de ikke har fått i seg nok til å bli 100% sveiseblinde.

Bivirknger må påberegnes, disse kan være utøvende sløvhet, medvirkende påvirkning og ikke minst vanvittig god stemning. Hukommelsestap, hodepine og den kjente "blackouts" er å forvente. Inntak med medikamenter som er merket med rød trekant anbefales således ikke, men kan på en annen side være ytterst interessant. Tilbakemeldinger og erfaringer mottas med takk på [email protected]

All ansvar fraskrives og gjøres på brukers regning og risiko, dette gjelder også inntauing og oppbevaring fra myndighetenes side.

Beste måten å bli sveiseblind på er å gå ut i skogen, finne ett tre, klatre opp i treet, og så sitte der å le som en tulling til politiet henter deg. Når politiet kommer må du selvfølgelig huske å fortelle dem at du lekte at du var en fuglunge som snart skulle ut å fly for første gang. Denne metoden er i særlig kjent, men meget effektiv.