The Human Crew

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
The Human Crew
President-evil.jpg
Regissør Røyke Svein
Manus Max Manus?
Medvirkende Hvem da?
Produsent Sånne folk
Distributør hæ?
Utgitt 2012, vent, Hæ?
Lengde (minutter) 26,7 minutter
Språk Swahili
Budsjett 5 kroner til kaffe
IMDb

The Human Crew er en middels stor gruppe med et par små mammadalter som medlemmer. Gruppa er et svar på hatet mot "misfostrene" i boka Gone. The Human Crew, eller bare HC, har en leder, med navnet Zil, som virkelig hater misfostre. Andre nøkkelpersoner i denne tøffe gruppa er de intelligente personene Turk og Antoine og kjekke og smarte Lance. Mye i boka tyder på at Zil er forelsket i denne Lance. Opp til flere ganger blir det nevnt, jeg siterer fra Zil, "Lance er kul, Lance er kjekk, Lance er smart". Så vi kan jo lure. Mot slutten av boka får han den geniale ideen om å brenne ned hele byen Perdido Beach for å hjelpe et misfoster som heter Caine. Caine ønsker at de skal skape en avledningsmanøver mens han og gjengen hans stikker av til en fantasiøy. Etterhvert skjønner Zil at han ikke tjener noe på dette, så han får den smarte ideen å angripe Caine. Når Zil kommer og faktisk greier å skyte hull på en av båtene til Caine, blir Caine pissed off og løfter Turk opp med de magiske løftekreftene sine og kaster han hardt ned i havet.

Men The Human Crew er ikke bare dumme, de er faktisk litt gale også. I bok nummer to prøver de faktisk å henge en gutt som heter Hunter, som ironisk nok er en jeger, i en ødelagt kirkeinngang. Hengingen blir endt med at kavaleriet kommer, eller en stor gutt mutert gutt av stein som heter Orc. Orc, bokstavlig talt, kaster Zil vekk.

Hvis du ikke har lest boka, eller er for dum til å tenke det ut selv, er defenisjonen av et misfoster en person som har fått diverse krefter mutert inn i seg. Et par nyttige krefter som blir nevnt er kreftene til Duck, han kan synke ned i bakken og Hunter, som kan koke hjernen til andre folk.