Tiden

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Tiden bør lære seg å ta ting med ro.»

- Jens Stoltenberg om tiden

Tiden er skyld i alt. Det er på grunn av tiden at du ikke rekker bussen, at du kjeder deg, at bestemor er død, at ditt engang gode kjærlighetsforhold er slutt, at klokken tikker og går og piper uten at du ber om det, at barn sulter i Afrika, og at et glass faller mot bakken når du dytter det utfor bordkanten. Likevel, det udiskutabelt aller verste tiden har på samvittigheten, er din sørgelige eksistens og tilstedeværelse.

Gud i Himmelen har flere ganger uttalt at neste versjon av tiden blant annet vil støtte spoling begge veier. På spørsmål om når tid i tiden tiden vil bli oppgradert, svarte Gud i Himmelen med et lurt smil at «det vil tiden vise».

Mullah Krekar uttalte en gang overraskende nok at han og tiden var gode kompiser, noe som skjokkerte hele Norge, Sverige, og deler av Midt-Somalia. Imidlertid er det visse tegn, som sterk spritlukt, stadig oppkast og det at han spurte vår kjære Jens Stoltenberg om de kanskje skulle gifte seg, typer på at herr Krekar kan ha tatt et større inntak av alkohol tidligere på dagen.

Tidsmaskinen[rediger]

Tidsmaskinen v1.11 er kallenavnet på den populære hacken som har blitt utviklet for å muliggjøre Tiden 2.0 allerede i versjon 1.5. Tidsmaskinen gir deg ganske begrensede muligheter, derfor har Gud ennå ikke klaget den inn for Høyestrett. Funksjonene til tidsmaskinen er foreløpg ganske begrensede, og meget innviklet. Foreløpig er det bare noen få personer i verden som har fått den til å funke. Blant disse finner vi Barrack Obama, som gikk frem i tiden og fant ut at han vant presidentvalget i USA. Det er også antatt at Barrack Obama solgte tidsmaskiner mot stemmer. Derfor vil vi innen få måneder se en vekst i lottovinnere i USA.


Tidligere versjoner av Tiden[rediger]

v1.0b:

   Denne versjonen kom ut samtidig som de første neandertalerne kom
   På versjon 1.0b var den enese funksjonen dag og natt.
   Denne funksjonen kom ut i år 500.000 f.kr.

v1.1:

   Gud tar seg en lang pause med videreutviklingen av Tiden. Det tar hele 500.000 år til vi fikk se en ny versjon av tiden.
   Rundt år null kom den v1.1. Nå er det integrert støtte for solur, soloppgang og solnedgang. Dette er også første gang
   månen blir brukt til å kalkulere Tiden

v1.2

   Nå, rundt år 1300, tar Gud seg tid til å integrere en addon, populært kalt Timeglasset i Tiden

v1.2.1b

  Ca hundre år senere kommer v1.2.5.
  Nå er det addet støtte for den lite populære Astronomiske uret.
  Astronomiske Uret var opprinlig en hack utviklet på et gutte rom i Nederland.
  Siden Gud ikke kunne Nederlandsk, innlemmet han kildekoden for det Astronomiske uret i kildekoden til Tiden uten å tenke seg videre om.

v.1.3

  For første gang på århundrer får Tiden en oppusing.
  Det er nå lagt til støtte for mekanisk klokke v1.0b
  Det er nå mulig å vite nøyaktig hva klokken er.

v1.3.5

  Mekaniske klokker må ikke lenger trekkes opp, forholdsvis liten update.

v1.5

  Versjonen vi kjører nå, eneste foskjellen fra Tiden v1.3.* er at det nå er mulig å vite nøyaktig hva klokken er, ved hjelp av digitale klokker og [[teksttv].

v2.0

  Som sagt er denne versjonen utsatt på ubestemt tid. For de som ikke klarer å vente, finnes den meget avanserte hacken Tidsmaskin, bedre beskrevet ovenfor.