Tjukkas

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


(Nesten) Alle i USA er det, folkene i afrika kan bare drømme om å bli det, det er et vanligere syndrom en Riise-syndrom. Vi snakker selvfølelig om Tjukkas syndrom.

Opprinnelse[rediger]

Tjukkas syndrom er et meget alvorlig syndrom, funnet av MacGyver i 1867 da han var i Sør-Amerika og skulle finne ungdomskilden , men han brakk foten da han skulle over Nilen. Noen dager etterpå våknet han opp hos en Indianerstamme, og de skulle han undersøke. Han ville finne ut hvorfor indianerne var så brune, og om de hadde øvd på Truserøsk.

Etter lengre etterforskning fant han ut at tjukkasene måtte være Satans verk, og ba til ham i et kvarter etterpå.

Alle indianerne han sjekket, var innfødte tjukkinger, grunnet altfor stort inntak av ostepop, selvbruningskrem, kakkerlakker og kun to minutter trim i året.

Historikk[rediger]

Tjukkas syndromet spredte seg til USA, som en følge av slavehandelen på 1920-tallet, utført av Bush i samarbeid med Macgyver. I de senere årene har tjukkas syndromet spredt seg over hele verden, og det finnes nesten ikke noen mennesker som kan kalle seg: Vanlige folk Hvis du har lest på Wikipedia, har du kanskje lagt merke til at Adolf Hitler skulle utrydde jødene. Det er en typisk Wikipediafeil, han skulle utrydde Tjukkingene! Heldigvis var Jonas Lie klar over situasjone, og satte barten til Hitler på feil side, som førte til et selvmord, fordi han følte han at hadde mistet all respekt.

Vanligste årsaker[rediger]

- Spise Brunost, eller noe av maten i AMO's Koke Bok

- La være å bruke dasset på en uke (da er det stor sjanse for ødelagte kroppsdeler, forstoppelse eller Bush syndrom)

- Ikke slippe ut noen form for gass, verken oppe eller nede.

- Øve på rettskriving, spise gammelost og hoppe salto på trampolinen. Samtidig. Ikke spør hvorfor.

- Pugge Spynorsk.

Grunner for å få Tjukkas syndrom[rediger]

Man kan slippe unna skolen hvis syndromet kateoriseres som jævla alvorlig.

En annen grunn, er at hvis man er en av hjelperene til Osama Bin Laden, vil alle mennesker innen 100 kvadratmeter bli drept øyeblikkelig, hvis man slipper ut all promp(eller rap, siden det er enklere og sikte med rapen) på en gang.


Grunner for å ikke få Tjukkas syndrom[rediger]

Man vil antakelig få problemer med å be til Allah, og ikke minst vil det bli helt umulig å spille Xbox uten en ordentlig butler, som er svært vanskelig å tak i. Noen tjukkaser som har allergi og diabetes vil ha problemer med å fiske, og de kan aldri mer spille bordtennis. Du kan også få problemer med å lage vafler, drepe mygg og høre på heavy metal.

Se også:[rediger]

Gerd Liv Valla

Morra di

Homer Simpson