Trendhopper

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

En trendhopper er en som til en hver tid følger alle moter og trender. Hvis man studerer en flokk med sauer over lengre tid finner man fort mange fellestrekk mellom trendhoppere og sauer. Det er en som tar mot til seg og starter med noe nytt, resten følger etter. For sauer innebærer dette ofte å bevege seg 10 meter bort til nytt gress, mens med trendhoppere har det ofte noe med klær, musikk, språkbruk eller en generell oppfatning av livet å gjøre.

  • En god plass og studere sauer er i Brekkom.

Trendhoppere elsker å se ned på andre som ikke følger trender. Det er praktisk talt dette trendhoppere lever for.

Krokbøyd med ipod.[rediger]

Nå for tiden hører trendhopperene på hiphop, trance og kanskje noe indie-rock hvis de føler seg veldig modige. Klærne består som regel av en merkeverdig kombinasjon av for korte hettegensere (med hetta over hodet) og en bukse, ulovlig lavt plassert på beina. Sett så på et par overdimensjonerte solbriller, et hårbånd, et par merkverdige sko, en rotete iPod med nedlastet musikk og vips, vi har en trendhopper! Husk også at trendhoppere helst skal gå krokbøyd for å i det hele tatt se noe som helst ut av hetta si.

Bæ,Bæ independus nullus.[rediger]

En trendhopper er som regel totalt blottet for en særegen personlighet, stil eller tankegang. Og framfor alt, de hater dem som faktisk har det! Ikke noe er værre for en trendhopper enn en som faktisk tenker selv. I følge trendhopper-reglementet står det tydelig at frittenkende skal slås hardt ned på.

Noen mener at trendhoppere har et medfødt gen, independus nullus, polulært kalt sauegenet. Hvor vidt dette er sant kan diskuteres.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!