Ufo

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Dette er langt ifra et uidentifisert flygende objekt, hvis det er det du ikke tror. Bare pass deg - NUFOC følger med deg! Så er du advart.

Uidentifisert flyvende onani (UFO) er brukt for å beskrive ostetittere som tror på flyvende ost.

I mai 2006 ble det kjent at Peter Falk skal offentliggjøre en 1200 sider lang rapport som beviser eksistensen av UFO og flyvende fugler. Rapporten konkludererer med, etter hva ryktene sier, at det finnes beviselig en safe hvor denne rapporten om fenomenet er plassert (se foto av safe)

Hvis fuglen blir parret med en ufo (ornitolog) reklassifiseres det til et egg, Columbo Egg, etter den kjente amerikanske skuespilleren Peter Falk. De fleste UFO-observasjoner blir identifisert som sektmedlemmer, egg, etterkommere av P. Falk eller fysiske fenomener som piper og/eller flakser, særlig i påvirkning av fruktose. Kastestjerner fra ninjaer gir rett som det er en del feilaktige UFO-observasjoner.

UFO-begrepet[rediger]

UFO-begrepet er likevel av mange blitt et ord som er ensbetydene med Peter Falk og hans militante gruppe av ornitologer, kalt Falken. Gruppen var i etterkrigstiden arvtager til det sekteriske fugletittermiljøet rundt Finken. Med dekke av å være idrettsmann kunne Finken radikalisere norsk fugletittemiljø - og danne grunnlaget for Falkens spredning av usikkerhet fra 80 tallet og fremover.


Politsik tilknyttninger[rediger]

Den moderne interessen for ufoer begynte årene etter Finken hevdet å ha sett en "flyvende fugl" 21. oktober 1957 i nærheten av Glomma i vassfaret. Siden da har ufoene vært kilde til utallige ideologiske forestillinger, fra radikal fugleinfluensa, anarkistiske hønsehjerner til arbeiderpartiets kakklende landsmøter. Generelt oppfattes Norsk Ornitolog forening som en "fristillt" idealistisk gruppe hvor forestillingen om flygende fugler er svært utbredt. Dette var avgjørende i kampen om dueslaget, høsten 2003.

Felles for alle UFOer er innbitt kamp mot tyngdekraften, en forutsettning for ideen om flyvende fugler og eksistensen av UFO.

Under en meningsmåling blant norske ornitologer i 2002 kom det frem at 98 % av utbrytermiljøet fra Falken trodde at myndighetene skjulte informasjon om Peter Falks reklamefilmer om sektens arbeid på NRK (Nors Riks Kringlekasting).