Utlendingsdirektoratet

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Også kjent som UD, som ikke er det samme som det danske ordet for ut! Utlendingsdirektoratet er en liten del av staten som jobber med å jage asylsøkere (og andre personer som ikke hører hjemme i norge) bort fra landet slik at de kan dø i fred i midtøsten eller lignende. Siden dette er jobben deres så er de selvfølgelig åpne for korrupsjon, gjerne med brunost (haha brunost er så morsomt, haha dette er så vittig). Hvis du noen gang ser en utlending (mørkhudet person med turban og en AK-47) som går rundt i sentrum med en brunost i hånda, så følg ham til nærmeste Utlendingskontor slik at han kan overlevere brunosten til en korrupt ansatt. Hvis du ikke vet hvor dette kontoret er så kan du føre ham nærmeste taxi å sende ham tilbake dit han kom fra.

Utlendingsdirektoratet har sine metoder og nøler ikke med å sende Jan Teigen etter dem. Han er flere ganger blitt sendt etter Melodi Grand Prix og det er ikke tvil om at det spredde fortvilelse langt utenfor landets grenser.


Historie[rediger]

Etaten ble i sin tid opprettet som et alternativ for ung, nasjonalistisk nazi-ungdom som etter oppløsningen av Nasjonal Samling ikke lenger hadde noe naturlig samlingssted eller gruppetilhørighet å forme sin identitet etter. Opptakskravene var opprinnelig blond potteklipp, grå eller beige drakt/dress, samt et syrlig, bedrevitende smil blanchert med et mest mulig tilsynelatende dødt blikk. Senere ble det innført et 3-ukers opplæringskurs hos NAV for kundebehandling, telefoni og IT, for å påse at brukere ikke skal bli så lite ressurskrevende at man ikke lenger kan øke staben med 10 % nyansettelser pr år. I desember 2008 hadde Utlendingsdirektoratet nådd historiske 200.000 ansatte, og dette ble feiret med hurratur til Auchwich.

For å ikke mangle beskjeftigelse ble det bestemt av Sametinget i 1947 at etaten skulle sysselsettes med å påse at det ikke kom inn flere etniske grupper innenfor de nasjonale grensene; dette fordi samene hadde dårlig erfaring med tilflytning sydfra, inntrengere som via iherdige avslprogram oppnådde å bli den etniske majoriteten i landet. Denne gruppen, som kalte seg nordmenn, men ble omtalt av lokalbefolkningen "de jævla hvitingene" og under den mer etnisk diskriminerende betegnelsen "plattfotane", var kjent for å snikassimilisere seg i originalbefolkningen ved å iføre seg reisdyrskinn, hjemmestrikka sokker og brune kontaktlinser. Det ble etterhvert så vanskelig å skille befolkningsgruppene fra hverandre, og det aggro-dominant blå øyenfarge spredde seg lynraskt i befolkningen. Denne farsotten, den redselsfulle "danesyken"", resulterte i svært mange selvmord hos samebarn og -ungdom som fikk vederheftet seg smitten, og samene stod lenge ovenfor en suicidal etnisk renskning, og måtte innføre strengt kontrollerte kvoter gjennom flere hundre år før å holde på bestanden- minimum 4 barnefødsler pr familie med selvmord.

For å unngå at noe slikt skulle kunne skje igjen, ble grensene lukket til riket lukket.

Nasjonalt Regelverk for Penetrasjon av Rikets Grenser[rediger]

For å få innpass i landet må man kunne tilberede joikakaker fra bunnen av, samt kunne stave "Kautokeino-opprøret, ka faen." Kravet fravikes ved fremleggelse av dokumentasjon på opprinnelsestilhørighet til Mongolia eller Berberia.

Søkeren skal i påvente av svar på penetrasjon innlosjeres på knalldyre, statseide luksushoteller utenfor i 200-meterssonen på grensen. Ved avslag kan det sendes en anke til Utlendingsnemnda med brevdue, og forutsatt at ikke bønder i Indre Enfold eller geværungdomslaget Rører det seg, så skyt´n! har en av sine daglige skytetreninger og duedyret skulle forulykke, vil 15-20 års behandlingstid måtte påberegnes.